Σε εξέλιξη η καθοριστική (;) συναντηση Τσίπρα – Καμμένου

Σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου. Μια συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς έπειτα από τέσσερα χρόνια οι δύο άνδρες βρίσκονται πλέον ενώπιον ενός πολιτικού διαζυγίου

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί και χαμογελαστός, βγήκε από το αυτοκίνητό του και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους. Λίγο αργότερα, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα το μεσημέρι, αλλά τελικά μετά από επικοινωνία του Πρωθυπουργού και του προέδρου των ΑΝΕΛ το Σάββατο, αποφάσισαν να την επισπεύσουν για την Κυριακή.

Μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πάνος Καμμένος έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξή Τύπου. Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας είχε ανακοινωθεί πως θα γινόταν στις 12:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ωστόσο πριν από λίγο εστάλη ανακοίνωση που αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι.

Λίγο πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Πάνος Καμμένος έκανε ένα συμβολικό αλλά και αινιγματικό tweet. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο από την έπαρση σημαίας στο φυλάκιο Γράμμου, στα ελληνοαλβανικά σύνορα και το συνόδευσε με ένα “καλημέρα”.