Κωσταράκος: Μην εμπλέκετε σε πολιτικά παιχνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Αθήνα.- Την αντίθεσή του στην υπουργοποίηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook o πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχαήλ Κωσταράκος.

«Κύριοι μην εμπλέκετε στα πολιτικά σας παιγνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Βλάπτετε την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία!!» γράφει ο κ. Κωσταράκος, ο οποίος σε προηγούμενη ανάρτησή του καυτηριάζει το γεγονός ότι για την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και των Ενόπλων δυνάμεων «θα προτείνει ο κ. Καμμένος πρόσωπα της εμπιστοσύνης του».

«Γιατί πρόσωπα της εμπιστοσύνης του μετά την αποχώρηση του; Συνεχίζει να έχει παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα μετά την αποχώρηση του; Συνεχίζει να έχει λόγο; Γιατί; Έχει κάποιο σκοπό; Μήπως θεωρεί την Εθνική Άμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση;» αναρωτιέται ο Μιχάλης Κωσταράκος καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό με το ΚΥΣΕΑ να παρέμβουν «πριν η φάρσα γίνει τραγωδία».