ΜΟΔΑ: TRACK PANTS

Τα παντελόνια είναι άνετα, δίνουν στυλ και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα παντελόνι με ρίγα στο πλάι δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα μιας καλοντυμένης γυναίκας.

Στην δεκαετία του ’80 οι λάτρεις του hiphop ξεκίνησαν να φοράνε αυτό το στυλ παντελονιού και έτσι άρχισε να γίνεται ένας ντόρος γύρω από το όνομά του. Οι αθλητές και οι μαθητές γρήγορα υιοθέτησαν αυτό το στυλ. Σήμερα, αποτελεί το Νο 1είδοςπαντελονιούσύμφωνα με πολλούς σχεδιαστές.

Ο MarcJacobs για παράδειγμα αναμιγνύει κομψούς τόνους με αλυσίδες ή διάφορα σχέδια στο τελείωμα τους και τα κάνει να είναι πραγματικά ξεχωριστά.

Το sportychiclook, όπως αποκαλείται, είναι μία τάση που τα τελευταία χρόνια υιοθετείται όλο και πιο πολύ. Είναι ένα στύλ που ξεκίνησε από τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών, προσφέρει άνεση και αγαπήθηκε πολύ!

Σε αυτό το στυλ εντάσσονται τα παντελόνια με ρίγες στο πλάι ή αλλιώς trackpants.Αυτό το παντελόνι, που μοιάζει με αθλητικό, ανανεώνεται και περνά σε άλλο level,  συναντάμε πολλά κορίτσια της μόδας τα οποία δημιουργούν εμπνευσμένα outfits, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα, πουκάμισα ακόμη και γούνες.

 

Είναι ένα παντελόνι, που όποιο και αν είναι το στυλ σας με τον κατάλληλο συνδυασμένο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ.

Μπορείτε να το συνδυάσετε όχι μόνο με τα αγαπημένα σαςαθλητικά αλλά ακόμα και με βελούδινα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.

Μην ξεχνάτε ότι η ρίγα στο πλάι αδυνατίζει και δείχνει πιο λεπτή τη σιλουέτα. Απολαύστε το!