ΜΟΔΑ: Sweatshirt

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου
Τo λεπτό πουλόβερ είναι ένα ρούχο που μπορούμε να φορέσουμε σε αρκετές περιστάσεις. Αν θέλετε να συνδυάσετε κάτι γρήγορα και με στυλ επιλέξτε ένα sweatshirt ή ένα φούτερ. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα με διάφορα σχέδια και ενδφέρουσες λεπτομέρειες επάνω τους.

Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και συνήθως  απαλά στην αφή. Μπορούν να φορεθούν για αθλητικές εμφανίσεις αλλά ανάλογα με το είδος, το χρώμα και τους συνδυασμούς γίνονται κατάλληλα για casual εμφανίσεις στη δουλειά ή στη βόλτα σας.

Μια εκδοχή είναι να φορέσετε ένα sweatshirt πάνω από ένα πουκάμισο βγάζοντας έξω τα γιακαδάκια θυμίζοντας τις σχολικές μας ημέρες.

Ακόμη, συνδυάστε το ελεύθερα με ό,τι θέλετε, ξεκινώντας από φούστες, τζιν παντελόνια και φορέματα.  Φορέστε ένα απλό πουλοβεράκι με ένα χαριτωμένο πουκάμισο με μικρούς γιακάδες και μία λουλουδάτη ή ριγέ φούστα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα διακοσμημένο με στρας, κρυσταλλάκια ή πέρλες. Είναι μία κομψή επιλογή που ταιριάζει και στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και συνδυάζεται με μία pencil φούστα ή ένα στενό ή ίσιο παντελόνι. Μπορείτε να διαλέξετε ένα πουλοβεράκι με κουκούλα για τις αθλητικές δραστηριότητες ή για μία απλή βόλτα για ψώνια. Φορέστε το με φόρμα ή με το τζιν σας. Φυσικά, μπορείτε να το συνδυάσετε με δερμάτινο παντελόνι ή φούστα.

Οι επιλογές είναι πολλές κάντε τους σωστούς συνδυασμούς και απολαύστε μια όμορφη εμφάνιση!