Μεσσαρά: Τραγικό τέλος! Μέσα στο αυτοκίνητο και τα 4 μέλη της οικογένειας

Η οικογένεια αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε και βρέθηκαν μέσα και οι 4 νεκροί.

Βρέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην κοίτη του Γεροπόταμου βρέθηκε 1 με 2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχαν καλέσει οι δύο από τους τέσσερις αγνοούμενοι.

Αυτήν την ώρα επιχειρείται να ανασυρθεί το αυτοκίνητο με ιμάντες.  Το αυτοκίνητο βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε, ενώ φαίνεται το πάνω μέρος της οροφής καθώς έχει υποχωρήσει η στάθμη του νερού. Το όχημα εντοπίστηκε έπειτα από 35 περίπου ώρες ερευνών, σε ένα σημείο που είναι καλυμμένο από καλαμιές, λάσπη και νερό.

Τα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο είχαν εκπέμψει SOS  από την πρώτη στιγμή που παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους.  Η οδηγός του αυτοκινήτου είχε τηλεφωνήσει  στο 100 στις 0:52, τα ξημερώματα της Κυριακής,  λέγοντας «ελάτε γιατί πνιγόμαστε», με την κλήση να διαρκεί μόλις 13 δευτερόλεπτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στις 0:55 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο σύζυγος της, αναφέροντας ότι βρίσκονται κοντά στο κέντρο «Αυγερινός live», «σώστε μας γιατί θα πνιγούμε», είπε στους Αστυνομικούς, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.

Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο αδελφές, ο άντρας της μίας και η μητέρας τους.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ