ΜΟΔΑ: MOMS JEANS

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Γνωρίζατε ότι τα ψηλόμεσα φαρδιά τζιν σχεδιάστηκαν πρώτη φορά το 1980; Αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες μέσης ηλικίας, οι οποίες ήθελαν να κρύψουν τις ατέλειες τους.

 

Το momsjeanλοιπόν ή αλλιώς το τζιν της μαμάς είναι και πάλι φέτος από τις κορυφαίες τάσεις. Μπορείτε να το φορέσετεπάντα και παντού συνδυάζοντας τοαναλόγως πάντα την περίσταση.Για να το φορέσετε όμως με μοντέρνο τρόπο, επιλέξτεtop που θα είναι εφαρμοστό και να το βάλετεμέσα από το παντελόνι.

 

Ο νούμερο ένα κανόνας όσον αφορά τα τζιν της μαμάς είναι να θυμηθείτε να τονίσετε την μέση σας. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε συνδυασμό να υπάρχει ισορροπία, επομένως αν το κάτω μέρος είναι φαρδύ, το πάνω είναι καλό να έχει μία στενή γραμμή.

Μπορείτε να το φορέσετε με πουκάμισο. Με φαρδιά μονόχρωμα πουλόβερ. Φορέστε το με ένα  απλό λευκό T-shirt γυρίστε τα ρεβέρ και είστε έτοιμη! Αποτελούν ένα κομμάτι που ταιριάζει με πολλά  είδη παπουτσιών. Το momsjeans μπορείς να το ευχαριστηθείς με αθλητικά μέχρι και παπούτσια με τακούνι. Αποκτείστε ένα και πραγματικά θα το ευχαριστηθείτε!