Κοντά στους Ηπειρώτες της Αμερικής ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Φλόριδα.- Στο 40ο Συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής βρέθηκε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου. Το Συνέδριο έγινε στο Κλιαργουότερ (Clearwater Beach )της Φλόριδας , από 21 μέχρι 24 Φεβρουαρίου.

Το Συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή για την ανάγκη αναδιοργάνωσης της ομογένειας, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έκλεισε με το επίσημο δείπνο στο οποίο συμμετείχαν άνω των 480 ατόμων και πλήθος προσωπικοτήτων.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής επανεξελέγη ο συγγραφέας Νίκος Γκατζογιάννης. Αντιπρόεδρος ο κ. Τζον Κατσιμπάδης, γενική γραμματέας η κ. Αλέκα Καλουδέλη, ταμίας η κ. ΄Ολγα Φώτη και γραμματέας η κ. Νίκη Πάλλα. Μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Εύα Καντλή, Κώστας Τσιουρής, Χαράλαμπος Μέλος, Αννα Νώτη, Γιώργος Νάνης και Στέισι Κουμπή. Αναπληρωματικά μέλη η κ. Χρυσούλα Ζηκοπούλου και ο κ. Μενέλαος Σωτήρης.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΣΗΕ παρακολούθησε μαζί με το νέο ΔΣ την λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στο Κλιαργουότερ.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)