ΜΟΔΑ: Shoe Lover

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Βρίσκετε τα τακούνια σαγηνευτικά και είστε έτοιμες να τραβήξετε τα βλέμματα με τις θηλυκές και εντυπωσιακές εμφανίσεις σας; Είστε σε πολύ καλό δρόμο θα έλεγα κυρίες μου, ούσα λάτρης των τακουνιών σε όλα τα χρώματα!

Πώς θα επιλέξετε όμως το ιδανικό ζευγάρι  για τις ανάγκες σας; Τι πρέπει να προσέξετε;Όταν βρίσκεστε μπροστά σε μια βιτρίνα μπορεί το σχέδιο, ενός παπουτσιού να είναι το πρώτο που προσέχετε ωστόσο δεν θα πρέπει να είναι το στοιχείο που θα καθορίσει την αγορά του,διότι υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια υποδημάτων που έχουν ωραίο σχέδιο, χρώμα, όμως η κακή κατασκευή τους και τα μη ποιοτικά υλικά τους μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα στη μέση, στην πλάτη, αλλά και στα ίδια τα πέλματα, παραμορφώνοντας ακόμη και τα δάχτυλα.

Γι’ αυτό όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα ζευγάρι τακούνια, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέχετε είναι να είναι άνετα, ανατομικά, ποιοτικά κατασκευασμένα και ξεκούραστα.

  • Τα τακούνια θα πρέπει να δοκιμάζονται σε σκληρό πάτωμα και όχι πάνω σε χαλί ή μοκέτα. Με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνετε καλύτερα αν σας βολεύουν.
  • Αποφεύγετε τα παπούτσια με λεπτή σόλα διότι ενδέχεται να γδάρουν το πέλμα αλλά ταυτόχρονα είναι πιο σκληρά στο περπάτημα και στην επαφή με το έδαφος..
  • Προτιμήστε σχήμα παπουτσιών με στρογγυλεμένη μύτη. Τα μυτερά τείνουν να στριμώχνουν τα δάχτυλα και να προκαλούν πόνο ή παραμορφώσεις.
  • Η καταλληλότερη ώρα για να αγοράσετε παπούτσια και να δείτε πώς σας ταιριάζουν σωστά είναι το απόγευμα! Κι αυτό, γιατί συνήθως προς το απόγευμα τα πόδια είναι πιο πρησμένα.
  • Δώστε βάση στο σωστό νούμερο. Ποιο είναι αυτό; Εκείνο που έχει ένα περιθώριο από το μεγάλο δάχτυλο στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού και δεν σας στενεύει μπροστά και πίσω.

Επιλέξτε το σωστό ζευγάρι και απολαύστε τα! Γυναίκες είμαστε ?