Αποφυλακίστηκε το 21χρονο μοντέλο μετά την αθώωσή του – Οι πρώτες στιγμές ελευθερίας στο Χονγκ Κονγκ

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την ομόφωνη αθώωσή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. To 21χρονο μοντέλο είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 21χρονης, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι “η διάσκεψη των ενόρκων κράτησε δύο ώρες. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε ‘not guilty’, δηλαδή ‘αθώα’. Έτσι έφτασαν οι ένορκοι σε ομόφωνη αθώωση… Μετά το δικαστήριο πήγα στα κρατητήρια και σε μια ώρα την αποφυλάκισα. Και τώρα είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της”.

Ερωτηθείς τι είπαν οι γονείς του μοντέλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Κεχαγιόγλου απάντησε: “Οι στιγμές ήταν πολύ φορτισμένες. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε λυγμούς και η Ειρήνη και οι γονείς της” και σημείωσε:

“Έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της. Είχε να τους αγγίξει 17 μήνες γιατί δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Κίνας να αγγίζει ο κρατούμενος όσους τον επισκέπτονται”.

Τι πρώτες εικόνες μετά την αποφυλάκισή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου παρουσίασε ο ΣΚΑΪ. Η Ειρήνη, στην πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται με ένα πλατύ χαμόγελο να πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της. Στην άλλη φωτογραφία ποζάρει με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.