Νεκρό το ζευγάρι στο Ελληνικό. Άνδρας πυροβόλησε τη σύντροφό του

Κατέληξε τελικά ο 70χρονος άνδρας που πυροβόλησε τη σύντροφό του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 88, στον παράδρομο, στο ύψος του Ελληνικού, και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε.

Πρόκειται για έναν 87χρονο στρατιωτικό, με το βαθμό του αντιπτέραρχου εν αποστρατεία, που περίμενε την 60χρονη σύντροφό του σε είσοδο πολυκατοικίας. Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε, και ο 70χρονος πυροβόλησε τη βουλγαρικής υπηκοότητας σύντροφό του στο λαιμό. Η γυναίκα έτρεξε προς ένα ταξί τραυματισμένη φωνάζοντας «με σκότωσε», και απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια.

Ο 87χρονος την ακολούθησε, και κάποια στιγμή έστρεψε το όπλο (22άρι πιστόλι) προς το κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να σώσουν τον άνδρα, ενώ λίγο μετά κατέληξε και η γυναίκα..

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, ένας άνδρας -κατά πληροφορίες απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας – έβγαλε όπλο, πυροβόλησε την αλλοδαπή σύντροφό του, έπειτα από λογομαχία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αμέσως μετά ανέβηκε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση και αυτοπυροβολήθηκε, με στόχο να θέσει τέλος στη ζωή του.

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τον άνδρα και την γυναίκα, για να τους μεταφέρουν στο Ασκληπιείο της Βούλας.