ΜΟΔΑ: Ζωηρά, έντονα και λαμπερά χρώματα

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Τον χειμώνα επιλέγουμε outfits σε σκούρες ή ουδέτερες  αποχρώσεις, αλλά η άνοιξη μας προτρέπει να προσθέσουμε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά μας,

Ακόμη κι αν δεν είστε οπαδοί των φανταχτερών χρωμάτων, δεν μπορείτε να αγνοήσετε φετινό σύνθημα: Ζωηρά, έντονα και λαμπερά χρώματα κάνουν τη δυναμική τους εμφάνιση όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά και στα αξεσουάρ. Μπορείτε να προσθέστε λοιπόν χρώμα σε τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα!

  • Μία τσάντα που κάνει τη διαφορά

Δεν χρειάζεται δαπανήσετε τον προϋπολογισμό σας για μία πολύ ακριβή τσάντα. Στην αγορά θα βρείτε οικονομικές επιλογές, επιλέξτε μια τσάντα με λαμπερό χρώμα που θα ταιριάξει εύκολα με τα ρούχα σας.

  • Χρωματιστά σκουλαρίκια

Στην ίδια κατεύθυνση κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ζωηρά χρώματα που δίνουν έναν αέρα χαράς στην εμφάνισή σας. Σε κοραλλί, στο ζωηρό μπλε, σε κίτρινο-καναρίνι, πράσινο και πολλά άλλα χρώματα!

 

  • Τα παπούτσια κάνουν την διαφορά

 

Η επένδυση ακόμη και μόνο σε ένα ζευγάρι παπουτσιών με φωτεινό χρώμα μπορεί να δώσει μία χαρούμενη νότα στην γκαρνταρόμπα σας αυτή την  άνοιξη. Αν μάλιστα συνήθως προτιμάτε τα ουδέτερα χρώματα, τότε θα σας δώσουν κάτι διαφορετικό! Δοκιμάστε όποιο στιλ παπουτσιών θέλετε, αλλά σε έντονες αποχρώσεις: πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια…

Επιλέξτε χρώμα  και νιώστε κι ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.