Αξέχαστο γλέντι για τα 60 χρόνια της Παμμεσσηνιακής

Μελβούρνη.- Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά η ετήσια χοροεσπερίδα της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης “Παπαφλέσσας” που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο.

Η αίθουσα του Merrimu Receptions στο Chadstone ήταν κατάμεστη από μέλη της Αδελφότητας και φίλους του οργανισμού που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ίδρυσή του, τιμώντας το έργο του “Παπαφλέσσα” στη διατήρηση και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και την αδιάκοπη προσφορά του στην παροικία μας και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Μεταξύ των ομογενειακών και πολιτικών εκπροσώπων που έδωσαν το παρών ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης, οι πρώην βουλευτές Βικτώριας Γιάννης Πανταζόπουλος και Νίκος Κότσιρας και ο νυν βουλευτής Νίκος Στάικος.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε στην εκδήλωση η πρόεδρος της Αδελφότητας Μπέτυ Δημητροπούλου, ενώ την παρουσίαση του γκαλά ανέλαβε ο Κυριάκος Γκολντ.

Εντυπωσιακό το χορευτικό συγκρότημα της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παπαευθυμίου που διακρίνεται στο κέντρο της φωτογραφίας

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα τεσσάρων πιάτων και μια βραδιά γεμάτη κέφι με χορευτικές επιδείξεις από το συγκρότημα της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Rythmos Band, Maria Diakonidis, Paul Loupetis, Constantine Sahinis, Θεόδωρου Καβούρη, Iakovos Antonia και Frank Nalbandidis.

Όπως βλέπουμε και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση, δυναμική ήταν και πάλι η παρουσία της νεολαίας, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Αδελφότητας να αγκαλιάσει στους κόλπους μέλη δεύτερης και τρίτης γενιάς.

Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή της ημερομηνίας για την επετειακή εκδήλωση δεν ήταν τυχαία, αφού η 23η Μαρτίου φέρει ιδιαίτερη ιστορική σημασία ως ημέρα εορτασμού απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τον οθωμανικό ζυγό.

Να αναφέρουμε τέλος πως μέγας χορηγός της εκδήλωσης, συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων, ήταν το κοσμηματοπωλείο Alex Bros, ενώ κύριος χορηγός ήταν και η επιχείρηση ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών Directed Australia.

Πηγή:neoskosmos.com

Φωτογραφίες Κώστα Ντεβέ.

Print Friendly, PDF & Email