Μετά τον Κουρουμπλή και η Κουντουρά ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον Αμβρόσιο

Σε μείζον εσωτερικό θέμα έχει μετατραπεί η… υπόθεση Αμβρόσιος για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού λίγες μόλις ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον ακραίο Μητροπολίτη Αιγιαλείας νέες φωτογραφίες, αυτήν την φορά της Ελενας Κουντουρά με τον Αμβρόσιο, έρχονται ξανά στο φώς της δημοσιότητας, προκαλώντας και πάλι τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι από την περίοδο που ήταν υπουργός Τουρισμού, η Έλενα Κουντουρά είχε συναντήσεις και φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον Αμβρόσιο, στον οποίο κυβερνητικά πρόσωπα προσδίδουν τον χαρακτηρισμό του «ακροδεξιού» και του «ρατσιστή».

Μάλιστα, προκαλεί ποικίλες εντυπώσεις το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αυτές υπήρχαν στο διαδίκτυο από τότε. Όμως τα μέλη της κυβέρνησης δεν ενοχλήθηκαν από τις εικόνες της κ. Κουντουρά, η οποία ανήκε στου ΑΝΕΛ, σε αντίθεση με αυτές του κ. Κουρουμπλή.

Η ίδια είχε βρεθεί «τετ α τετ» με τον ιεράρχη, στη Μητρόπολη Καλαβρύτων, τον Ιούλιο του 2017. Μάλιστα, σε μια φωτογραφία (υπάρχει και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού) στέκεται δίπλα του και του κρατά με ένα πλατύ χαμόγελο το χέρι. Εκείνη την περίοδο ο κ. Αμβρόσιος ξεσπάθωνε εναντίον του πρωθυπουργού, φτάνοντας μετά από λίγο καιρό να τον εμφανίζει σε εξώφυλλο βιβλίου του με φωτομοντάζ… ως κεκοιμημένο επίσκοπο!

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες, που είναι από πρόσφατο παρελθόν (2016-2017, όταν η κυρία Κουντουρά ανήκε στους Ανεξάρτητους Ελληνες) και εμφανίζεται η υπουργός Τουρισμού σε επισκέψεις στην Μητρόπολη, αγκαζέ και σε πολύ φιλικά ενσταντανέ με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, από τα οποία φυσικά προκύπτουν ερωτηματικά.

Πηγή εικόνας: aigialeiapress.com

Μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την Έλενα Κουντουρά, γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν… μπορεί να σταυρώσει υποψήφιο για το ευρωψηφοδέλτιό του, ο οποίος να μην του προκαλεί πονοκέφαλο με το… παρελθόν του.

πηγή:in.gr