Τους υποψηφίους της στις ευρωεκλογές παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής, 14.04.2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ έγινε στον «Ελληνικό Κόσμο» με την αξιωματική αντιπολίτευση να τονίζει πως το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του υπερέχει ποιοτικά έναντι αυτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχή με… Καραμανλή

Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ξεκίνησε το ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο παρουσίασε κορυφαίες στιγμές που καθιέρωσαν την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με το βίντεο αυτό ξεκίνησε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικά μηνύματα του βίντεο ήταν η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, το Κράτος Δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η επένδυση στην πραγματική οικονομία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην αίθουσα του Νέου Κόσμου στις 6:30 μμ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το «παρών» έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από την εκπρόσωπο του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη.

Μίλησαν και οι 42 υποψήφιοι του «γαλιάζιου» ευρωψηφοδελτίου, με τελευταίο τον επικεφαλής του, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος κυριολεκτικά… ήταν τυφώνας!

Τους ξεσήκωσε όλους με όσα είπε, δίνοντας το στίγμα για τις ευρωεκλογές και μην παραλείποντας να εξαπολύσει τα πυρά του προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή με… ροκ μουσική υπόκρουση!

 

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί αξίζουμε καλύτερα. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Sonntag, 14. April 2019