Οι ψάθινες τσάντες και φέτος στην μόδα!

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ που πρέπει να έχει ένα ολοκληρωμένο look είναι αναμφίβολα η τσάντα. Αλλά όχι οποιαδήποτε τσάντα, εκείνη δηλαδή που απλώς σας βολεύει και γενικά πάει με τα πάντα.Θα πρέπει να είναι εκείνη η τσάντα που θα απογειώσει το στυλ σας και θα του δώσει εκείνη ακριβώς τη χροιά που του πρέπει.

Τις γνωρίσαμε πριν από μερικές σεζόν και τις αγαπήσαμε. Ο λόγος για τις ψάθινες τσάντες οι οποίες είναι και φέτος επίκαιρες. Πλέον μπορείτε να τις κρατήσεετε με πολλούς τρόπους ενώ μπορείτε να βρείτε αμέτρητες εκδοχές, για να τις ταιριάξετε με πρωινά ή ακόμα και πιο βραδινά σύνολα.

Τις είδαμε σε πολλές πασαρέλες και αυτή τη σεζόν και αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να φύγουν άμεσα από το προσκήνιο.Οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο, για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε μέρος που θέλετε να πάτε.

Έτσι, η άνοιξη και το καλοκαίρι επιτάσσουν μεγάλες, αλλά πολύ μεγάλες ψάθινες τσάντες, με τους AlbertaFerreti και MichaelKors να τις παρουσιάζουν και εμείς να τους βάζουμε δέκα με τόνο.