ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Η “λύπη” της ΕΡΤ και η λύπη του ΣΥΡΙΖΑ

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά (;) γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται (;) σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων (;) σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».

Δηλαδή, όλοι οι αρχηγοί θα κάνουν εφεξής τις εκδηλώσεις τους με το που ξεκινάει το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 8 το βράδυ και θα αναμεταδίδονται “ζωντανά” από την κρατική τηλεόραση; Μπα, μάλλον η “εξαίρεση” έγινε για τον Πρωθυπουργό! Για να ανακοινώσει “στον αέρα” το νέο Κυβερνητικό του Πρόγραμμα”!

 

Τώρα γιατί το Μαξίμου επέλεξε να …προβληθούν οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από την ΕΡΤ1 “ζωντανά”, αυτό ας το ψάξουν μεταξύ τους οι υπεύθυνοι της επικοινωνιακής προβολής του κόμματος.

 

 

Γιατί, αντί προβολής,  μάλλον “χαντακώθηκαν” οι ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα, αφού η ΕΡΤ1 σημείωσε 7,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο «γυναικείο κοινό ηλικίας 15 έως 24 ετών»σημείωσε 0%!!!  Ωραία “προβολή” στα οικονομικά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ… Έπεσε  λύπη στην Κουμουνδούρου… Είναι, που λέει ο λαός, “να μην σε πάρει η κάτω βόλτα…”