Serial Killer Κύπρου: 7 φορές ισόβια. Ζήτησε συγγνώμη ο δράστης

Με διαδικασίες εξπρές δικάστηκε και καταδικάστηκε ο serial killer Νίκος Μεταξάς. Δακρυσμένος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για επτά φορές ισόβια. Σκότωσε πέντε γυναίκες και δυο παιδιά. Είναι η μεγαλύτερη ποινή στην ιστορία της Κύπρου!

Συγκεκριμένα, το Κακουργιοδικείο επέβαλε διαδοχικές ποινές για τους πέντε φόνους, ενώ στα διπλά φονικά με θύματα μητέρες και παιδιά, οι ποινές είναι συντρέχουσες, αφού διαπράχθηκαν τον ίδιο χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι τη μεταμέλειά του για τα ειδεχθή εγκλήματα τα οποία διέπραξε, εξέφρασε ο 35χρονος ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ζήτησε, κατά τη διαδικασία στο Κακουργιοδικείο, συγγνώμη από τις ψυχές των θυμάτων του και τους συγγενείς τους, την οικογένεια του αλλά και όλη την κυπριακή κοινωνία.

Νωρίτερα, ο Νικόλας Μεταξάς, παραδέχθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για το ότι εκ προμελέτης προκάλεσε βαριές κακώσεις στα θύματα, που επέφεραν το θάνατό τους, και τα απήγαγε με αυτό το σκοπό.

Τα θύματα είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.

Πηγή: Sigmalive