Το οδοιπορικό του Κυρ. Μητσοτάκη στον Νομό Έβρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το οδοιπορικό του Κ. Μητσοτάκη στον Έβρο, χθες Παρασκευή 28/06 πέρα από την έντονη πολιτική χροιά που είχε, λόγω φυσικά και των εκλογών της 7ης Ιουλίου, περιελάμβανε και μια έκπληξη…

Εμπνεύστρια ήταν η κόρη του υποψηφίου Βουλευτή κι Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αναστασίου Δημοσχάκη, Ζωή, Διαιτολόγος -Διατροφολόγος και μεγάλη αθλήτρια της Ελληνικής & Διεθνούς Κολύμβησης με μεγάλες επιτυχίες & διακρίσεις σε εσωτερικά & διεθνή πρωταθλήματα !!

Ηρθε απευθείας από την Αθήνα στο Διδ/χο & μαζί με τα τρία παιδιά της κι εγγόνια του Βουλευτή , δίνοντας μία άλλη χροιά στην βόλτα που έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ στην πόλη των Κάστρων.

Ο Κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε το οδοιπορικό του από τις Καστανιές, μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού!!

Ο μεθοριακός οικισμός, πέρα από τον σπουδαίο γεωστρατηγικό χαρακτήρα του, υπήρξε στο παρελθόν η καλότυχη αφετηρία του ωραίου οδοιπορικού του Κ.Μητσοτάκη, όταν διεκδικούσε την Προεδρεία της ΝΔ. Και τότε ο Βουλευτής είχε συμβάλλει στην εκκίνηση από τις Καστανιές στην οραματική περιοδεία του Προέδρου του Κόμματος …

Με την παρουσία του στο Φυλάκιο 1,  ο Κ. Μητσοτάκης ήθελε να τιμήσει τις Ε.Δ. και να τονίσει το αξιόμαχο τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Έλληνες πολίτες στο πρόσωπό τους.

Επίσης οι Καστανιές με το Τελωνείο τους αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για το ελληνικό κράτος, αρκεί βέβαια να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του, όπως έχει αναδείξει κατ’ επανάληψη κοινοβουλευτικά στα 4,5 χρόνια της θητείας του.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος Βουλευτής συνόδευσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. στην Ν.Βύσσα, στην Ν. Ορεστιάδα, στο Σουφλί και εν τέλει στην Αλεξανδρούπολη.

Σε όλο αυτό το οδοιπορικό ο Πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πολλές φορές ότι η Θράκη αποτελεί προτεραιότητα του και πως στόχος του είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στον οποίο βασίζεται η οικονομία του Έβρου.

Ο κ. Δημοσχάκης ήταν δίπλα συνέχεια στον Πρόεδρο της ΝΔ και σίγουρα συνέβαλε σε ένα βαθμό στην πετυχημένη περιοδεία του Κ.Μητσοτάκη στον Έβρο .

Πρέπει ληφθεί υπόψιν ότι επί 4,5 χρόνια αποτελούσε τον πραγματικό πολιορκητικό αντιπολιτευτικό κριό & σήκωσε το βάρος της μεθοδικής & ουσιαστικής αντιπολίτευσης στον Έβρο & στη Θράκη αποδομώντας με το λόγο του & τα κοινοβουλευτικά έργα του την Συμπολίτευση …

Ωστόσο το άρωμα του Προέδρου & κυρίως της αυτοδυναμίας κυριαρχεί στις ψυχές όλων των Εβριτών οι οποίοι συμπαρατάσσονται ως γνήσιοι μαχητές στο πλευρό ενός πολιτικού με όραμα για το λαό & τον τόπο!!!