Συγχαρητήρια επιστολή από την παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών για την νέα Κυβέρνηση

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή από το Δ.Σ. της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»:

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» α.Σ. συγχαίρουμε το νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος, το νέο Υπουργό Εξωτερικών, τα νέα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς και προπαντός τους νέους βουλευτές από την ΘΕΣΣΑΛΙΑ, το νέο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα από Καρδίτσα και τον νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα από Τρίκαλα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία στην εκάστοτε αρμοδιότητα.

Ιδιαίτερη χαρά για τους Απόδημους είναι η στελέχωση του Υφυπουργείου Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού με τον κ. Αντώνη Διαματάρη, εκδότη και διευθυντή του «Εθνικού Κήρυκα» από το 1979, που ζει με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των Αποδήμων Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.

Προτρέπουμε τη νέα κυβέρνηση και τα μέλη της να συντονίσουν τις ενέργειές τους και σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών να δρομολογήσουν λύσεις που θα καταστήσουν την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και γενικότερα όλη την Ελλάδα  ισχυρή και υπολογίσιμη σε όλους τους τομείς.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις επόμενες εκδηλώσεις μας και αν ανταποκριθείτε στα αιτήματα της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, τα οποία θα θέσουμε εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι ο Πρόεδρος και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα επισκεφτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι 2019 και θα χαρούμε να έχουμε μια πρώτη συνάντηση μαζί σας.

 

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Διαμαντής Γκίκας                                                                        Μαρία Ρίγγα

 Φωτογραφία αρχείου: Κώστας Τσιάρας, Διαμαντής Γκίκας.