Ανατροπή στον Καναδά: Οι αγνοούμενοι έγιναν ύποπτοι στο αιματηρό θρίλερ

Δύο νεαροί Καναδοί που αναζητούνταν ως αγνοούμενοι θεωρούνται πλέον ύποπτοι για την δολοφονία ενός ζευγαριού τουριστών και για έναν ακόμα μυστήριο θάνατο, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Το τροχόσπιτο που οδηγούσαν ο 19χρονος Καμ ΜακΛίοντ και ο 18χρονος φίλος του Μπράιερ Σμεγκέλσκι εντοπίστηκε καμένο την Παρασκευή σε αυτοκινητόδρομο στην Βρετανική Κολομβία, την δυτικότερη επαρχία του Καναδά. Κοντά στο φορτηγάκι βρέθηκε πτώμα άνδρα ο οποίος δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί.

Η Αστυνομία αρχικά υπέθεσε πως οι δύο νεαροί ήταν φυγάδες που ήθελαν να εγκαταλείψουν τους γονείς τους και πιθανώς έπεσαν θύματα δολοφόνου. Ωστόσο, πλέον εκτιμά ότι εμπλέκονται ενεργά στην πρόσφατη δολοφονία του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φόουλερ και της 24χρονης συντρόφου του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Τσίνα Ντις.

Το ζευγάρι, που έκανε ταξίδι αναψυχής με βαν στον Καναδά, βρέθηκε νεκρό την προηγούμενη Δευτέρα, περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά από το καμένο τροχόσπιτο του ΜακΛίοντ και του Σμεγκέλσκι. Τα δύο θύματα έφεραν τραύματα από σφαίρες.

Νεότερα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι δύο ύποπτοι είναι ζωντανοί και κατάφεραν να φύγουν από την Βρετανική Κολομβία, όπου εντοπίστηκαν και τα τρία πτώματα. Έχουν φτάσει τουλάχιστον στην κεντρική επαρχία Σασκάτσουαν όπου εθεάθησαν να οδηγούν γκρίζο αυτοκίνητο μάρκας Toyota.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες να την ενημερώσουν εάν δουν τους δύο υπόπτους, προειδοποιώντας ότι πρέπει να θεωρούνται επικίνδυνοι και συνεπώς δεν πρέπει να προσεγγιστούν.

Πηγή: skai.gr