Νεκρός σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο ο γιος του Ζαχαριά

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς». 

Πιο αναλυτικά, το όχημα που οδηγούσε 23χρονος Αλέξανδρος, προσέκρουσε με δύναμη σε κολόνα. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, καθώς επίσης οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον άτυχο γιό του επιχειρηματία.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στον 23χρονο. Και αυτό γιατί τον Αύγουστο του 2014, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, επέστρεφε σπίτι μαζί με τον γιο του όταν το αυτοκίνητο καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Ξύπνησαν μνήμες

Η τραγωδία που σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο ξυπνά μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017 στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος τότε Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo. Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.