ΜΟΔΑ: Βολάν και φτερά η μόδα του Φθινοπώρου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ξεφυλλίζοντας διάφορα περιοδικά μόδας είδαμε ότι σχεδόν όλες οι πασαρέλες γέμισαν φτερά!Το βολάν και τα φτερά αποτελούν βασικά διακοσμητικά στοιχεία για την περίοδο αυτή. Κοσμούν κάθε είδος ρουχισμού, κάποιες φορές με διακριτικές πινελιές και άλλες με μεγαλύτερες, σχεδόν υπερβολικές.

Οι Σχεδιαστές προτίμησαν να τα ενσωματώσουν  σε μάλλινα, ντένιμ.Πιο συγκεκριμένα, το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019 – 2020 το ρομαντικό βολάν θα κάνει την εμφάνιση του σε μπλούζες και φορέματα, στολίζοντας τα μανίκια και τους ώμους. Αν όμως λατρεύετε τα πιο ξεχωριστά στυλ ντυσίματος, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κολάρο από βολάν που θα αποτελέσει κορυφαία τάση.

Επίσης, οι μακριές φούστες με επίπεδα εξ ολοκλήρου από βολάν θα αποτελέσουν ένα από τα γυναικεία ρούχα που θα ξεχωρίσουν στους δρόμους του κόσμου. Μπορείτε να το  τολμήσετε κι εσείς.

Τα φτερά σε όλα τα μεγέθη θα είναι εξίσου must.

Οι διάσημοι μόδιστροι θέλησαν να τα χρησιμοποιήσουν ως βασικό διακοσμητικό στοιχείο σε φορέματα, μπλούζες, αλλά και πανωφόρια, ενώ δεν ήταν λίγες και οι δημιουργίες με ιδιαίτερα σχέδια σε φτερωτά κασκόλ.

Κάνε τε τις σωστές αγορές για να κερδίσετε τις εντυπώσεις , σε κάθε σας εμφάνιση!