Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019: «Πέταξε» η Κατερίνα Στεφανίδη, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο

Περήφανους μας έκανε ξανά η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης, αγωνίστηκε στον τελικό και πέρασε τα 4,85 μ.. που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση και πήρε την 3η θέση, Δοκίμασε να περάσει και τα 4,95 μ. για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η δεύτερη Ελληνίδα του τελικού, η Νικόλ Κυριακοπούλου κατετάγη 13η με 4.50μ. καθώς δεν κατάφερε να περάσει τα 4,70 μ. και αποκλείστηκε νωρίς από τη συνέχεια του τελικού.

Ο Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε την Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!».

Πηγή: iefimerida.gr\iefimerida.gr

Print Friendly, PDF & Email