Εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο: “Μπορεί να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών;”

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Δημοσιεύτηκε Yesterday από τον χρήστη Λευτέρης Πανούσης

Δεν ξέρω αν τελικά μπορεί να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών και να αποκατασταθεί η χιλιοπατημένη Τιμή της Μακεδονίας [του Αμύντα, του Αλεξάνδρου του Α΄, του Μεγαλέξανδρου, του Λέοντα ΣΤ΄ του Σοφού και του Παύλου Μελά] 

Ξέρω όμως ότι κάποιοι Έλληνες το προσπαθούν.

Ανάμεσα τους ο κ. Κρις Σπύρου, ελληνοαμερικανός επιστήμων και πολιτικός, με λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ, ο πρέσβυς ε.τ. Ελευθέριος Καραγιάννης και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Αντιγράφουμε εδώ από το ιστολόγιο της ΕΛΑΣΥΝ…

“…Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο ’’Γιατί πρέπει να καταργηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών’’ διοργανώνει ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στην αίθουσα PHS 01C047.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κύριος Κρις Σπύρου, Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, Πρώην Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάϊρ, Η.Π.Α καθώς και ο κύριος Ελευθέριος Καραγιάννης, πρέσβυς ε.τ.

Αυτή η εκδήλωση, σκοπό έχει να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια για τη Μακεδονία, να καταδείξει γιατί η Μακεδονία είναι ελληνική και μόνο και να αποδείξει το γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει καμία νομική ισχύ.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί από ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων…”

ΕΛΑΣΥΝ

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν συμβιβαστεί ακόμα και δεν έχουν αποδεχθεί μοιρολατρικά, ότι οι Μακεδόνες, σύμφωνα με την τελεσίδικη κρίση των Ελλανοδικών των Ολυμπιακών αγώνων, στον καιρό του βασιλιά Αλεξάνδρου του Α΄, γιου του Αμύντα – οι οποίοι ήσαν πιο αυστηροί στην απόδοση της Ελληνικότητας [και άρα της συμμετοχής στους Ολυμπιακους αγώνες] από τον οποιοδήποτε Μαθιου Νιμιτς, ήσαν Έλληνες όσο και οι Ίωνες ή οι Αιολείς ή οι Δωριείς;

Και πρώτος ο κ. Κρις Σπύρου, που αποτελεί και ένα ζωντανό παράδειγμα του λεγόμενου Αμερικανικού ονείρου. Του ανθρώπου δηλαδή, που ξεκιναει απο τα πιο χαμηλα και φτανει στην κορυφη [to the top]

Αντιγράφουμε εδώ από το Πρώτο Θέμα...  

Ποιος είναι ο Κρις Σπύρου

Έφυγε από την Ελλάδα στα 13 του χρόνια, έχοντας ως μοναδικό εφόδιο στις αποσκευές του, τα όνειρα για μία καλύτερη ζωή. Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, ο Κρις Σπύρου συνάντησε τον θείο και τη θεία του. Γνώριζε από τότε, πως οι ικανότητές του, μπορούν να τον οδηγήσουν ψηλά – η επιβεβαίωση ήταν θέμα χρόνου και σκληρής δουλειάς.

Σκληρή δουλειά, που μεταφράστηκε στα πρώτα χρόνια της παραμονής του στις ΗΠΑ, στην απασχόλησή του ως λούστρος και λαντζέρης, ενώ στο εργοστάσιο κατασκευής γυναικείων παπουτσιών όπου εργαζόταν έγινε εκπρόσωπος των εργατών. Όλα αυτά και παράλληλα μελέτη. Οι σπουδές Πολιτικών Επιστημών τις οποίες ακολούθησε, έθεσαν τις βάσεις για μία εντυπωσιακή πολιτική πορεία καθώς από βουλευτής έγινε πρόεδρος του σώματος των εκλεκτόρων, πρόεδρος του κόμματος των Δημοκρατικών ενώ, όταν έλαβε το χρίσμα του κυβερνήτη για την Πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ το 1984, ανέβηκε στο ανώτερο πολιτικό σκαλοπάτι που έφτασε ποτέ Έλληνας γεννημένος στην Ελλάδα.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, η Ελλάδα δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά του, αποτελούσε και συνεχίζει, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Γι’ αυτό και από όποια θέση και αν βρέθηκε, προσπαθούσε πάντα να προσφέρει όσο το δυνατόν στην πατρίδα του.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο σημερινός πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και του Hellenic American University, έφερε τα αδέρφια του από την Αμερική για να αποτίσουν φόρο τιμής στους γονείς τους, στο εκκλησάκι που έχτισε στο κτήμα του πατρικού του σπιτιού στο χωριό Πορτή στην περιφέρεια των Αγράφων.

Είναι πτυχιούχος του Saint Anselm College, New Hampshire, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Goddart College, Vermont. To 1969 διορίζεται από τον πρόεδρο Nixon σύμβουλος επιτροπής Λευκού Οίκου και μια χρονιά αργότερα εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Πολιτείας του New Hampshire των ΗΠΑ . Από το 1974 ως το1984 εκλέγεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή της Πολιτείας του Νιού Χάμσαιρ. Το 1984 λαμβάνει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κατέρχεται στις εκλογές ως Υποψήφιος Κυβερνήτης της Πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ, ανώτερη πολιτική θέση που έχει λάβει Έλληνας μη γεννημένος στην Αμερική. Το 1991 εκλέγεται πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χάμσαιρ. Το 1994 Εκλέγεται Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα. Το 2000 εκλέγεται εκλέκτορας του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ ενώ το 2005 Εκλέγεται Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας.

Πρώτο Θέμα

Εδώ στην Ελλάδα ο κ. Κρις Σπυρου έγινε πασίγνωστος όταν εκλήθη να μιλήσει στο περίφημο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ωστόσο και πιο πριν, ήδη ο άνθρωπος αυτός ειχε δρομολογήσει τον αγώνα του, για τη Μακεδονία.

Παραδειγμα η αποκάτου εκπομπούλα του κ. Γιωργου Τράγκα, του 2018, που σας κοτσάρω εδώ, με πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις…

Ο Κρις Σπύρου σε παλαιοτερη  εκπομπη του κ. Γιωργου Τραγκα, αποκαλύπτει τι έγινε στις ΗΠΑ πριν την συμφωνία των Πρεσπών (12/12/18)

https://youtu.be/0gXTF_GZNwE

Αργότερα ήρθε και η περίφημη ομιλία του στο Αθηναϊκό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Αντιγράφω εδώ από το Panhellenicpost

«Δεν υπάρχουν Σλαβομακεδόνες δεν υπήρξαν ποτέ, δεν υπάρχει σήμερα Σλαβομακεδονία. Δεν υπήρξε βουλγαρομακεδονία ούτε βουλγαρομακεδόνες υπάρχουν. Δεν υπήρξε Σερβομακεδονία ούτε Σερβομακεδόνες υπάρχουν. Δεν υπήρξε Αλβανομακεδονία ούτε Αλβανομακεδόνες υπάρχουν. Υπάρχει μόνο μια Μακεδονία και αυτή είναι η Ελληνική μας Μακεδονία και οι ‘Ελληνες Μακεδόνες”. Αυτό βροντοφώναξε από την πλατεία Συντάγματος,χθες, ο π. πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χάμσάιρ και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στην ίδια Πολιτεία και νυν πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής ‘Ενωσης, Κρις Σπύρου, στην εμπεριστατωμένη ομιλία του στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

“Μακεδονία και Μακεδόνες”, είπε ο κ. Σπύρου, “που για χιλιάδες χρόνια απαρτίζουν το πιο ένδοξο και το πιο σημαντικό κομμάτι του ελληνικού έθνους”. Και πρόσθεσε: “Το ένδοξο έθνος των Ελλήνων απαρτίζεται από συγγενείς φυλές, από Μακεδόνες,από Θεσσαλούς, από Ηπειρώτες, από Θρακιώτες, από Αθηναίους, από Κορίνθιους, από Θηβαίους, από Κρήτες, από Ελληνες του Πόντου, από Κύπριους από Σπαρτιάτες και πολλούς άλλους».

Ο κ. Σπύρου, καταλήγοντας διακήρυξε πως: “Εμείς οι Ελληνοαμερικανοί, θα θάψουμε την επιθυμία του Ζόραν Ζάεφ και την μανία του Μάθιου Νίμιτς να ονομάσουν την «Δημοκρατία των Σκοπίων», «Βόρεια Μακεδονία». Θα την θάψουμε στο ίδιο νεκροταφείο των Ηνωμένων Εθνών που το 1993, θάψαμε την πρόταση του Κίρο Γκλιγκόροφ να αναγνωριστεί η «Δημοκρατία των Σκοπίων» από τα Ηνωμένα Έθνη, με το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Για να τους προειδοποιήσει, καταλήγοντας την ομιλία του: “Θέλετε την Μακεδονία μας; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!”, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους χιλιάδες συγκεντρωμένους Έλληνες.

ΟΜΙΛΙΑ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ

Αγαπητές μου συμπατριώτισσες,/Αγαπητοί μου συμπατριώτες,/Αγαπητά μου αδέλφια Έλληνες της ξενιτιάς,

Αδέλφια μου Έλληνες,

Πριν από 6 δεκαετίες, σε ηλικία 13 ετών, έφυγα μόνος μου από τον Πειραιά με το πλοίο «Ολυμπία» για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Με την κατεστραμμένη και άθλια ζωή που άφησαν πίσω τους τα κατοχικά στρατεύματα των Γερμανών και Ιταλών κατακτητών και ο Εμφύλιος Πόλεμος, δεν πρόλαβα πριν φύγω για την Αμερική να μάθω πολύ καλά την Μακεδονική γλώσσα που μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Ο δάσκαλός μου στο χωριό Πορτή, όπου γεννήθηκα, στους πρόποδες των Αγράφων του νομού Καρδίτσας, ο Θεοφάνης Καραγιάννης, δεν πρόλαβε να μου διδάξει την Μακεδονική γλώσσα, τόσο καλά όσο μπόρεσε ο μέγας δάσκαλος Αριστοτέλης να την διδάξει στον Μέγα Αλέξανδρο.

Για αυτό σήμερα, θα σας μιλήσω στην Μακεδονική γλώσσα. Όπως την έμαθα από τον δάσκαλο Καραγιάννη, πριν 65 χρόνια, στο δημοτικό σχολείο Πορτής Καρδίτσας.

Στον Μέγα Αλέξανδρο δίδαξε την ελληνική γλώσσα, ο δάσκαλός του Αριστοτέλης. Ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά, μου είπε ο βοηθός μου, όταν του διάβασα την εισαγωγή της σημερινής μου ομιλίας.

«Ανιστόρητε, και σε μένα την ελληνική γλώσσα, την δίδαξε ο δάσκαλός μου Θεοφάνης Καραγιάννης. Ελληνικά θα μιλήσω κι εγώ αύριο στο Σύνταγμα,» είπα στον βοηθό μου.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες:

Θα ήθελα σήμερα να μου επιτρέψετε να σας μιλήσω ως ένας Μακεδόνας. Γιατί το θέμα που θα αναφερθώ στην ομιλία μου, μας κάνει όλους Μακεδόνες.

Εγώ είμαι Θεσσαλο-γεννημένος Ηπειρώτης. Αισθάνομαι και είμαι Μακεδόνας. Όπως πρέπει να αισθάνεστε και όλοι εσείς που δεν κατάγεστε από την Μακεδονία, αλλά είστε Έλληνες.

Για 100 ολόκληρα χρόνια, ένα σωρό αδόξαστοι θεοί και δαίμονες έχουν κάνει απίστευτες προσπάθειες να γεννήσουν και να αποκτήσουν ένα σλαβο-μακεδονικό κρατικό μόρφωμα, στα σύνορα της Ελλάδας.

Μα δεν υπάρχουν Σλαβο-μακεδόνες. Δεν υπήρξαν ποτέ. Και δεν υπάρχει σήμερα Σλαβο-Μακεδονία.

Και δεν υπάρχει Βουλγαρο-Μακεδονία. Ούτε Βουλγαρο-Μακεδόνες υπάρχουν.

Δεν υπάρχει Σερβο-Μακεδονία. Ούτε Σερβο-Μακεδόνες υπάρχουν.

Και δεν υπάρχει Αλβανο-Μακεδονία. Ούτε Αλβανο-Μακεδόνες υπάρχουν.

Υπήρξε και υπάρχει μόνο ένα είδος Μακεδονίας και Μακεδόνων. Και αυτό είναι η ελληνική μας Μακεδονία και οι Έλληνες Μακεδόνες.

Μακεδονία και Μακεδόνες που για χιλιάδες χρόνια απαρτίζουν το πιο ένδοξο και το πιο σημαντικό κομμάτι του ελληνικού έθνους.

Οι επιστήμες της κοινωνιολογίας και της εθνολογίας ανά τον κόσμο, ορίζουν ένα έθνος ως την συγχώνευση συγγενών φυλών.

Το ένδοξο έθνος των Ελλήνων σε όλη την περίφημη ιστορία του, απαρτίζεται από συγγενείς φυλές.

Απαρτίζεται από Μακεδόνες, από Ηπειρώτες, από Θεσσαλούς, από Θρακιώτες, από Αθηναίους, από Κορίνθιους, από Θηβαίους, από Κρήτες, από Έλληνες του Πόντου, από Κυπρίους, από Σπαρτιάτες, από Ηλείους, και από πολλούς άλλους.

Εάν η Μακεδονία μας αποσπαστεί με οποιαδήποτε μορφή από το Ελληνικό έθνος, το έθνος των Ελλήνων θα μείνει με ένα τεράστιο κενό, που ούτε το σύμπαν δεν θα μπορέσει να συμπληρώσει.

Και εάν οι Μακεδόνες αποσπαστούν από το Ελληνικό εθνολογικό μείγμα, το Ελληνικό έθνος θα είναι Έλληνες για πάντα.

Και η παγκόσμια ιστορία και ο παγκόσμιος πολιτισμός θα μετατραπούν σε συνονθύλευμα διεκδικήσεων και πλαστογραφίας.

Και οι χρυσές σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, οι οποίες έχουν γραφτεί από τους Μακεδόνες Φίλιππο, Αλέξανδρο και Αριστοτέλη, θα βαφτούν μαύρες.

Στις 2 Οκτωβρίου 1992, ο Μπιλ Κλίντον, τότε υποψήφιος για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, έδωσε γραπτή δημόσια δήλωση στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα, ότι εάν εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα αναγνωρίσει την «Δημοκρατία των Σκοπίων» ως ανεξάρτητο κράτος, με όνομα το οποίο θα εμπεριέχει την λέξη Μακεδονία.

Στις 7 Απριλίου του 1993, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με την καθοριστική προσπάθεια και το βέτο του Προέδρου Κλίντον, απέρριψε την αίτηση της «Δημοκρατίας των Σκοπίων» να αναγνωριστεί ως νέο ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στις 7 Απριλίου 1993, αναγνώρισε την «Δημοκρατία των Σκοπίων» ως νέο,  ανεξάρτητο κράτος χωρίς όνομα. Αβάπτιστο κράτος. Και παρέπεμψε το θέμα του ονόματος για το νέο, ανεξάρτητο κράτος στην «Επιτροπή Συντονισμού του Διεθνούς Συνεδρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία…»

https://www.panhellenicpost.com/2019/01/21/215980/

Αυτά λοιπόν για τον κ. Κρις Σπύρου, που οι απόψεις του επί του ζητήματος της συμφωνίας των Πρεσπών, θα χουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φυσικά θα ακουστούν στην ευρωβουλή, χαρη στον κ. Γιάννη Λαγό.

Τώρα θα μου πεις ότι ο άνθρωπος αυτός υπηρέτησε την  πολιτική Κλίντον και συνεπώς ανήκει στα εξέχοντα μελή των υποστηρικτών της Πλανητικής Παν-εξουσίας. Ωστόσο στην πολιτική και στον πόλεμο, οι συμμαχίες δεν συνάπτονται πάντοτε με γνώμονα την ιδεολογία άλλα πολύ συχνά, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας.

Κι όλοι γνωρίζουμε ότι ένας οιωνός είναι άριστος – να πολεμάς για την πατρίδα.

Υπο αυτήν την άποψιν ο κ. Κρις Σπύρου είναι φυσικός σύμμαχος μας και πολύ καλά έπραξε ο κ. Λαγός, να τον καλέσει στην ημερίδα που διοργανώνει.

Μακάρι να τον μιμηθούν και άλλοι, και ν αρχινήσουμε να σφυροκοπάμε και να αποδομούμε, την γνωστη συμφωνια Τσίπρα-Ζαεφ, στην οποια κλειστηκε ο προλογος του διαμελισμου της Ελλαδος…

Ας ερθουμε ομως και στον ετερο ομιλητη της ημεριδας, τον κ. Ελευθεριο Καραγιάννη.

Ποιος είναι ο κ. Καραγιάννης;

Αντιγραφω από το ιστολόγιο Ανιχνεύσεις

“…Ο πρώτος Έλληνας διπλωμάτης που χειρίστηκε το σκοπιανό μετά το 1990 ήταν ο πρέσβης ε.τ. Ελευθέριος Καραγιάννης ο οποίος διετέλεσε πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι από τον Απρίλιο του 1990 ως το Μάιο του 1993. Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Καραγιάννης ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες Διπλωματικός Σύμβουλος του πρώην Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ενώ στην ίδια θέση, του Διπλωματικού Συμβούλου, διετέλεσε και το 2012.

Ο κ. Καραγιάννης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, και επανέλαβε και την Τετάρτη στην εκπομπή «Τομές στην Επικαιρότητα» της TV-100, πως το καλοκαίρι του 1993, με παρέμβαση και πίεση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς η Ελλάδα και τα Σκόπια είχαν φθάσει κοντά σε συμφωνία για το θέμα της ονομασίας.

Σύμφωνα με τον κ.Καραγιάννη,  ο πρόεδρος Γκλιγκόροφ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μιλόσεβιτς φαίνεται να είχε αποδεχθεί το όνομα «Σλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», το έθνος να ονομάζεται «Σλαβομακεδόνες» και η γλώσσα και η ταυτότητα «σλαβομακεδονική».

Τελικά η πρόταση δεν προχώρησε  λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα – με την αλλαγή κυβέρνησης – αλλά και την υπαναχώρηση Γκλιγκόροφ. Τα  επιχειρήματα του Άντοφ προς τον πρόεδρο των Σκοπίων, ήταν πως το «σλαβική» δεν χαρακτήριζε όλους τους πολίτες της χώρας καθώς υπάρχουν και Αλβανοί, Τούρκοι κ.λπ. και ότι δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει τέτοια συζήτηση μια και η χώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εξασφαλισμένη και την ταυτότητα και τη γλώσσα. Και έτσι η όλη πρωτοβουλία-μεσολάβηση του Μιλόσεβιτς έλαβε τέλος.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε, αργότερα, και ο Άντωφ.

Ο κ. Καραγιάννης, υπηρέτησε στη Διπλωματική Υπηρεσία επί 37 χρόνια και  τοποθετήθηκε στο Παρίσι, Αμβέρσα – Βρυξέλλες, Κοπεγχάγη και ήταν Πρέσβυς στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας ,στο Πακιστάν και Αφγανιστάν, στην Τσεχική Δημοκρατία και Μόνιμος Αντιπρόσωπος στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας.

Υπήρξε ο διμερής διαπραγματευτής  για τις σχέσεις με τα Σκόπια, συνέβαλε στην σύγκληση της Διεθνούς Διάσκεψης των Αθηνών για την επίλυση του προβλήματος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ad hoc διαπραγματευτής της Διεθνούς Διάσκεψης για το Γιουγκοσλαβικό, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής εμπάργκο κατά της Γιουγκοσλαβίας, Αρχηγός της Αντιπροσωπείας για την ελεύθερη κυκλοφορία  ατόμων στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, συνιδρυτής της Διεθνούς Επιτροπής για την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αφγανιστάν.

Διπλωματικός Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας 2012-2013 και 2015-2019

Πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Νομική Αθηνών και Δίκαιο Ευρωπαϊκής  Κοινότητος στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών…”

Ανιχνεύσεις

Αυτοί οι άνθρωποι θα επιχειρήσουν στις 16 Οκτωβρίου να στείλουν ένα μηνυμα σε όλο τον κοσμο, ότι “έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία”

Θα ακουστούν;

Εξαρτάται και από εμάς, κατά πόσον θα αναπαράγουμε τη φωνή τους, ενδυναμώνοντας την…  

Δημοσιεύτηκε Yesterday από τον χρήστη Λευτέρης Πανούσης