ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Κάποιοι φαίνεται πως δεν κατάλαβαν ακόμα…

Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι πριν τέσσερις μήνες έπαψαν να είναι κυβέρνηση της χώρας. Θα μου πείτε, κάποιοι άλλοι δεν κατάλαβαν ακόμη ότι εδώ και πολλά χρόνια τώρα έχουν πάψει να είναι κυβέρνηση και πιο πρόσφατα έπαψαν να είναι και αυτοτελές πολιτικό κόμμα! Δίκιο έχετε. Μα και αυτοί άδικο δεν έχουν! Πώς να το καταλάβουν ότι πια δεν κυβερνούν αφού ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες  είναι γεμάτες από τα κομματικά τους ρουσφέτια  ;

 

Έξι στους δέκα «μετακλητούς» σήμερα ανήκουν πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και δύο στους δέκα είναι ΣΥΡΙΖΑ. (Οι Συριζαίοι εμφανίζονται περισσότεροι, αναλογικά. Αλλά αυτό γίνεται επειδή πολλοί του ΠΑΣΟΚ «μεταπήδησαν» στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο σε κυβερνητικό επίπεδο… Κακό, όμως, δεν είναι που ανήκουν σ΄ αυτά τα δύο «συγκοινωνούντα δοχεία» –  κόμματα. Κακό είναι που αυτά τα δύο κόμματα όταν ήταν στην εξουσία τους «στρίμωξαν» ΟΛΟΥΣ τους δικούς τους στο δημόσιο!..

 

«Κακό» για το Δημόσιο. «Καλό» για τα συγκεκριμένα κόμματα. Έτσι μπορούν ακόμη και σήμερα, παρά τα όσα κατά καιρούς φληναφήματα εκτοξεύουν περί του αρχέγονου ή και «επάρατου” δήθεν  “κράτους της δεξιάς”, ουσιαστικά είναι αυτοί που εξακολουθούν να κυβερνούν τη χώρα! Δηλαδή πάντα ήταν αυτοί που κυβερνούσαν, με την έννοια ότι τα εργατικά Συνδικάτα από όταν συστήθηκαν, πάντα με τους ανθρώπους των πάσης τάσεων, αποχρώσεων και αποκλίσεων της αριστεράς διοικήθηκαν και διοικούνται!..

 

Αμφιβάλετε; Κακώς! Αυτοί ασκούν την εξουσία. Πραγματική. Δεν έχετε παρά να δείτε τι έγινε με την ψήφο των αποδήμων ψηφοφόρων. Ρίξτε τη ματιά σας τι γίνεται με τα Πανεπιστήμια.  Κοιτάξτε τι συμβαίνει με τις αναρίθμητες ΜΚΟ και τους παράνομους μετανάστες. Δείτε τι συμβαίνει στην Επιτροπή της Βουλής για την Εξεταστική.  Αυτοί επιβάλλουν την πολιτική και τις απόψεις τους!  Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας! Στο όνομα μιας απροσδιόριστης “συνεννόησης”!!! Γι αυτό τους βλέπετε τους “πρώην” που ξαναβγήκαν στο σεργιάνι…

Ναι ξέρω, χαλάνε το κλίμα της  συναίνεσης οι μελισσούλες μου… Ευτυχώς που από χθες το βράδυ βρέχει συνεχώς και κατά περιόδους ραγδαίως… Ε, όλο και κάποιοι θα …ξεπλυθούν! Αρκεί να αφήσουν τις ομπρέλες στα σπίτια τους! Ε, κάποτε θα καταλάβουν και ότι έγιναν Κυβέρνηση. Καιρός να γίνουν και εξουσία.