ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Μια Όπερα και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την ψήφο των Αποδήμων

Sold out και ενθουσιώδης η Βραδιά Ελληνικής Όπερας που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης στο Λίνκολν Σέντερ του Μανχάταν.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες της Ελλάδος για να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα. (Από anamniseis.net)

 

 

ΑΣΧΕΤΟ; Εγώ δεν θα το ‘λεγα Κύριε Πρωθυπουργέ. Εσείς;

 

 

Πολλοί από τους προσελθώντες στην βραδιά Όπερας για να συνδράμουν οικονομικά τα αναξιοπαθούντα αδέλφια τους στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανόν, με τους μικροκομματικούς υπολογισμούς της αντιπολίτευσης και την ένοχη συγκατάβαση της Κυβέρνησης Σας ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ από το εξωτερικό! Να πρέπει να αποδείξουν ότι τα 2 χρόνια από τα 35 βρίσκονταν στην Ελλάδα! Ή  να αποδείξουν ότι έχουν ουσιαστικό δεσμό με την πατρίδα!..

 

Αυτά -και ορισμένα άλλα το ίδιο ταπεινωτικά για τους απόδημους- είστε έτοιμος να θεσμοθετήσετε. Επειδή σας το ζητάει το ΚΚΕ, το άλλοτε ΠΑΣΟΚ και νυν ΚΙΝ.ΑΛ (που ως αξιωματική αντιπολίτευση το 2009 ΔΕΝ ψήφισε, όπως άλλωστε και το ΚΚΕ, ίδιο Νομοσχέδιο της τότε Κυβέρνησης της ΝΔ. Η οποία δεν δέχθηκε να κάνει απαράδεκτες υποχωρήσεις στο όνομα των 200 ψήφων!).