ΜΟΔΑ: VinylTrend

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα vinyl ρούχα είναι σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του ’80 έκαναν όμως  ξανά την εμφάνιση τους πριν από τρία περίπου χρόνια και από τότε μέχρι και σήμερα τα είδαμε να κατακλύζουν τις πασαρέλες, τις street style φωτογραφίες των fashion bloggers και τις επίσημες εμφανίσεις των stars.

 

 

Τα Vinyl έχουν την ιδιαιτερότητα είναι πολύ γυαλιστερά, άκαμπτά και ιδιαίτερα ζεστά. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα το συνδυάσετε.

Τα vinyl παντελόνια, παλτό ακόμα και φορέματα είναι ένα ιδιαίτερα κολακευτικό στυλ ρούχου που αξίζει να δοκιμάσετε, ώστε να δώσετε μία πιο funky και νεανική νότα στην γκαρνταρόμπα σας. Θα δούμε ορισμένα styling tips για να υιοθετήσετε αυτή την τάση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Κάνετε την αρχή με μια  τσάντα, είναι ο ιδανικός τρόπος για να δοκιμάσετε για πρώτη φορά την τάση του vinyl. Αγοράστε μια μαύρη καμπαρτίνα και συνδυάστε την με μαύρα αξεσουάρ. Ακόμη, φορέστε με το vinyl πανωφόρι σας casual ρούχα όπως jean,T-shirt και να ευχαριστηθείτε αυτή την εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας. Τέλος , συνδυάστε το μαύρο vinyl παντελόνι σας με ένα μακό μπλουζάκι ή ένα oversized πουλόβερ.

Κάνετε την σωστή επιλογή και απολαύστε και αυτή την τάση της φετινής Μόδας.