Ο ομογενής Κρις Δήμου μάνατζερ της χρονιάς 2019

Ο όμιλος ROTO, πρώτος παγκοσμίως στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης μηχανισμών κουφωμάτων, με 4400 εργαζόμενους, 40 θυγατρικές εταιρείες και 15 εργοστάσια ανά τον κόσμο, βραβεύει κάθε χρόνο την καλύτερη σε επίδοση στην αγορά εταιρεία του ομίλου με τον αντίστοιχο μάνατζερ.

Για το 2019, το βραβείο “Best Market Performance”, το οποίο ανακοινώθηκε αυτόν το μήνα κατά την διάρκεια της διάσκεψης  της ηγετικής ομάδας, το έλαβε η Βόρεια Αμερική, υπό την ηγεσία του ομογενή Κρις Δήμου. Όπως τονίζεται, η Roto στην Βόρεια Αμερική συνέχισε την αξιοσημείωτη ανάπτυξη της και κατά τη διάρκεια του 2019 όπως την είχε πετύχει με συνέπεια την τελευταία δεκαετία.  Αυτή είναι η έκτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που η Roto στη Βόρεια Αμερική έλαβε έπαινο από τον όμιλο.

Ο Κρις Δήμου είναι Πρόεδρος του ομίλου Roto για τις περιφέρειες της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής καθώς και Μέλος της Παγκόσμιας Διοίκησης. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Ευρωπαϊκή Οικονομία (MA) και Επιχειρησιακή Έρευνα (PgD). Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας μεταξύ άλλων από το Harvard, MIT, Wharton, Columbia και Yale.

 

 

Sent from my iPad