Ξεσπά η αδελφή του Φώτη Ντούλου: Η αυτοκτονία δεν ήταν παραδοχή ενοχής

Αθήνα.- Στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η αδελφή του ομογενή Φώτη Ντούλου, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ και έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από 10 μέρες.

«Δεν ήταν δισεκατομμυριούχος ο αδελφός μου, είχε μία καλή δουλειά που απέδιδε , ήταν πολύ επιτυχημένος στη δουλειά του. Είχε μία άνεση, αλλά όχι υπερβολές. Εχτιζε σπίτια πολυτελείας. Ο αδελφός μου ήταν οικονομολόγος και έκανε αυτήν την επιχείρηση το 2004. Πολλοί είπαν ότι το έκανε με λεφτά του πεθερού του, δεν είναι αλήθεια αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένα Ντούλου.

«Το λάθος του αδελφού μου ήταν ότι μπήκε στη ζωή του μία άλλη γυναίκα και δεν του το συγχώρησε ποτέ αυτό. Αλλά πόσοι άνδρες μπορούσαν 7 χρόνια να ζουν με μία γυναίκα που τους είχε πετάξει έξω από το δωμάτιό της; Ακόμα και όταν έμεναν στο ίδιο σπίτι πριν από δυόμιση χρόνια, και πριν εξαφανιστεί, δεν ήταν μαζί, δεν ήταν ευτυχισμένο ζευγάρι. Είχαν προβλήματα, δηλαδή, δεν οδηγήθηκε τυχαία ο αδελφός μου σε μία άλλη γυναίκα. Ήταν φυσικό και επόμενο, ήταν θέμα χρόνου. Απλώς έτυχε να είναι η Μισέλ», πρόσθεσε.

Τόνισε επίσης ότι «επί δύο χρόνια είχαν τη διαμάχη για το διαζύγιο και την κηδεμονία των παιδιών. Η Τζένιφερ μέσω των δικηγόρων της έκριναν συνεχώς αιτήματα ότι ήταν βίαιος…ότι πίεζε τα παιδιά να κάνουν σκι, διάφορα πράγματα. Αυτά όμως είχαν καταρριφθεί στο δικαστήριο».

«Τον είχαν γονατίσει. Ήξερε ότι δεν θα μπορέσει να πληρώσει άλλα χρήματα και επειδή και η τελευταία εμπειρία που είχε από την φυλακή ήταν τραγική, με συνθήκες φριχτές κράτησης, σε ένα ψυχιατρείο, ήταν τραγικό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ρένα Ντούλου αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του αδελφού της τονίζοντας πως «αυτό που έκανε ο αδερφός μου δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής. Ήταν μία κίνηση απελπισίας, γιατί ήξερε ότι δεν θα τον αφήσουν ήσυχο ποτέ».
enikos.gr