Όσοι απόδημοι επιθυμούν να επιστρέψουν Ελλάδα πρέπει να σπεύσουν!

Νέα Υόρκη.- Νέα προειδοποίηση-παρέμβαση προς τους Ελληνες πολίτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τις προσεχείς εβδομάδες, απηύθυνε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με τις διαθέσιμες πτήσεις να γίνονται όλο και λιγότερες.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Τουρκίας και της Μεγάλης Βρετανίας να σταματήσουν την αεροπορική σύνδεση με την Ελλάδα, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 23 Μαρτίου και, σε πρώτη φάση, έως και τις 15 Απριλίου.

Greek Consulate NY@GreeceinNewYork

View image on Twitter
Κατόπιν τούτου, το Γενικό Προξενείο πραγματοποίησε νέα ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, καλώντας τους ενδιαφερόμενους, όπως είχε πράξει και την προηγούμενη εβδομάδα, να προσπαθήσουν να εξυπηρετηθούν μέσω των πτήσεων που παραμένουν ακόμη ανοικτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας, μιλώντας στον «Ε.Κ.», είχε συμβουλεύσει τους Ελληνες πολίτες να έχουν πάντα υπόψη τους το ενδεχόμενο προσωρινής ή ολικής διακοπής της αεροπορικής σύνδεσης με την Ελλάδα.

πηγή:ekirikas.com

Φωτογραφία: Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, Μανχάτταν, ΝΥ, 17 Μαρτίου 2020. (Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης)