Αισιόδοξο μήνυμα μέσω της Panhellenic Post του καθηγητή Δημοσθένη Τριανταφύλλου από τη Νέα Ιερσέη!

Ελάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο αισιόδοξο μήνυμα, με e mail,  από τον καθηγητή Δημοσθένη Τριανταφύλλου, Διευθυντή του Γραφείου Εκπαιδεύσεως της Ιεράς Μητρόπολεως Νέας Ιερσέης. Το μήνυμά του έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εν μέσω Πανδημίας του Κοροναϊού, οι σχέσεις γενέτειρας Αποδήμων Ελλήνων φαίνεται να τίθενται και πάλι υπό δοκιμασία,  από άστοχες ενέργειες του μητροπολιτικού κέντρου.

<<Αξιότιμε κ. Μαλασπίνα,

Καλημέρα από τη Νέα Ιερσέη!

Η φύση αρχίζει να φορά τα γιορτινά της σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μια αντίθεση μεταξύ ανθρώπινου πόνου και φυσικής ομορφιάς αν και όλα γίνονται μέσα στη φύση και από τη φύση!

Να φανταστεί κανείς ότι οι ιοί που δημιουργήθηκαν εκατομμύρια χρόνια πριν και πριν από την ανθρώπινη ζωή έρχονται τώρα με εκδικητική διάθεση να αφανίσουν τον άνθρωπο, το ωραιότερο και πιο ζηλευτό δημιούργημα! Κάτι σαν πόλεμος μεταξύ του κακού και του καλού!

Αλλά, όπως συνήθως, το καλό, η ζωή θα νικήσει και θα επικρατήσει!

Τα πάντα έχουν σταματήσει για ένα μήνα σχεδόν. Ούτε συναντήσεις, ούτε προγραμματισμοί λόγω της  αβεβαιότητας που κυβερνά την  κοινωνική ζωή . Όλα τα οράματα παραμένουν στον νοητό χώρο  τώρα που ο αισθητός δοκιμάζεται.

Θα περιμένουμε όπως η Θεία Πρόνοια επιφέρει την τάξη για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Μητρόπολης της Νέας Ιερσέης για τη διαιώνιση της ελληνικής γλώσσας και ελληνορθόδοξης σκέψης!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς των ημερησίων και απογευματινών σχολείων μας που με υποδειγματική αφοσίωση και επαγγελματική

ευσυνειδησία συνεχίζουν την διδασκαλία χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία της  εξ αποστάσεως μάθησης!

Η υπομονή , η επιμονή, η έρευνα και η προσευχή θα φέρουν ξανά τον ήλιο και τον γαλανό ουρανό! Είναι θέμα χρόνου όπως μας διδάσκει η τεθλασμένη γραμμή της ιστορίας της ανθρωπότητας!

Συνεχίστε το αποκαλυπτικό και εθνωφελές σας έργο στην Panhellenic Post!  Έχει θεραπευτική επιρροή στις δύσκολες αυτές στιγμές. Ευχόμαστε δε όπως σύντομα, η Ομογένεια, η Ελλάδα μας και όλος ο κόσμος να ξεπεράσει και αυτή την πρόκληση και να σας επισκεφθούμε το καλοκαίρι για μία πνευματική αναζωογόνηση !

Δημοσθένης Τριανταφύλλου 

Διευθυντής Γραφείου Παιδείας

Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιερσέης>>