Πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής John Prine από επιπλοκές λόγω κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος τραγουδιστήςκαι στιχουργός John Prine πέθανε την Τρίτη λόγω επιπλοκών του κορονοϊού. Η οικογένεια του επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στο περιοδικό Rolling Stone. Ο Prine ήταν 73 ετών, μπήκε στο νοσοκομείο στις 26 Μαρτίου και δύο ημέρες μετά χρειάστηκε ανάπνευστήρα.

Στις 29 Μαρτίου, μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα του Prine στο Twitter την Κυριακή και αναφέρει ότι ο τραγουδιστής του “Angel from Montgomery” βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Πέμπτη, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε χθες.

“Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστούμε αυτά τα νέα. Αλλά τόσοι πολλοί από εσάς αγαπήσατε και υποστηρίξατε τον John όλα αυτά τα χρόνια και θέλαμε να ξέρετε να σας δώσουμε την ευκαιρία να στείλετε περισσότερη από αυτή την αγάπη και την υποστήριξη. Να ξέρετε ότι ο John σας αγαπά” τόνισε η σύζυγος και μάνατζέρ του, Whelan Prine, είχε αναφέρει νωρίτερα όταν βρέθηκε θετική στον COVID-19. Το ζευγάρι ήταν σε καραντίνα και σε απομόνωση χωριστά. Πριν από δύο ημέρες η σύζυγός του ανακοίνωσε ότι η ίδια είχε αναρρώσει πλήρως.

Ο 73χρονος ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της φολκ και κάουντρι μουσικής και μάλιστα είχε κερδίσει δύο φορές τη μάχη με τον καρκίνο.

Πηγή πληροφοριών: NY Post, enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ