Φόβοι για τυχόν βεντέτα στην Κρήτη-Τα σενάρια για το φονικό

Δύο είναι τα σενάρια για το διπλό φονικό που συνέβη στα Ανώγεια, το βράδυ του Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος δύο οικογένειες και ολόκληρο το χωριό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega, αρχικά θεωρήθηκε πως ο 30χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε τον 60χρονο μαντιναδολόγο στο σπίτι του. Στη συνέχεια, ο γιος του νεκρού, βλέποντας το άψυχο κορμί του πατέρα του στο έδαφος, φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα τον κτηνοτρόφο.

Ωστόσο, ο πατέρας του 30χρονου κτηνοτρόφου, υπερασπίστηκε το νεκρό παιδί του. Όπως ισχυρίζεται, όλα άρχισαν από έναν τσακωμό για μια θέση πάρκινγκ και ύστερα ο 29χρονος μποξέρ σκότωσε και 60χρονο πατέρα του, αλλά και τον 30χρονο γείτονά του.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το διπλό φονικό αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, ενώ “κλειδί” αποτελεί η εξέταση στους κάλυκες που περισυνελέγησαν από το σημείο του εγκλήματος, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν χρησιμοποιήθηκε ένα ή δύο όπλα.

Ο πατέρας του 30χρονου θύματος, πάντως, ισχυρίζεται ότι έχει το όπλο που αποδεικνύει ότι το παιδί του δεν πυροβόλησε και δεν σκότωσε τον 60χρονο μαντιναδολόγο.

Θρήνος στην κηδεία του 60χρονου

Σήμερα, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί συνόδευσαν τον 60χρονο μαντιναδολόγο στην τελευταία του κατοικία, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι έντονη, καθώς υπάρχει φόβος για τυχόν βεντέτα.

Το σπαρακτικό μοιρολόι έσπασε την σιωπή στο χωριό και η μαυροφορεμένη γυναίκα και τα παιδιά του 60χρονου τον αποχαιρέτησαν με κραυγές πόνου και οδύνης.

«Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό» είπε στο σύντομο επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία του 60χρονου άνδρα, η κόρη του, η οποία μέσα στον θρήνο της, έγινε η φωνή της λογικής και της σύνεσης στο τεταμένο κλίμα που έχει προκληθεί.