Λουτράκι: Το μοιραίο «κυνήγι θησαυρού» που οδήγησε στον θάνατο 4 σε σπήλαιο

Λουτράκι.- Σε αναθυμιάσεις που προήλθαν από γεννήτρια που είχαν μαζί τους, οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών που ανασύρθηκαν νεκροί από σπήλαιο στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ o δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Γκιώνης.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική, που ήρθαν νωρίτερα στη δημοσιότητα, ανέφεραν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους γεννήτρια.

Όπως ανέφερε ο κος Γκιώνης πρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.

Την συγκεκριμένη πληροφορία ανέφεραν νωρίτερα και τοπικά ΜΜΕ τα οποία έκαναν παράλληλα λόγο για θάνατο των 4 στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο κος Γκιώνης σε προηγούμενη επικοινωνία με τον ΣΚΑΙ είχε αποκλείσει την πιθανότητα οι 4 άνδρες να είχαν επισκεφτεί το σημείο για αναρρίχηση.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε ότι ερευνώνται τα αίτια του θανάτου τους αλλά και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Ο κος Βαθρακογιάννης ανέφερε πως ο χώρος στον όποιο βρεθήκαν οι τέσσερις άνθρωποι ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά με βάθος περίπου 20 μέτρα.

Όπως επιβεβαίωσε ο κος Βαθρακογιάννης, οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 65 έτη.

Το σημειο οπου βρεθηκαν ηταν μεσα σε καταφυγιο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

Τις αρχές ενημερωσε η σύζυγος του ενός καθώς είχε ανησυχήσει με την αργοπορία τους.

Πηγή: skai.gr