Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα

Αθήνα.- Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι περιγράφει ο γιατρός που κλήθηκε να την περιθάλψει αφού μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.

Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της. Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε. Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Βίντεο: Ο πανικος που επικρατεί μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε

Τα πρώτα της λόγια

Η άτυχη κοπέλα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της ενώ έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα από το οξύ. Ειδικότερα μιλώντας στο Mega ο Πάρης Μπουλές διευθυντής επειγόντων του Metropolitan περιέγραψε τις δραματικές στιγμές όταν η 34χρονη έφτασε στο νοσοκομείο.

«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο Πάρης Μπουλές, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι». Σύμφωνα με τον κ. Μπουλέ, η 34χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει καλά εξαιτίας των τραυμάτων της καθώς ήταν φρικτοί οι πόνοι της.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Για το περιστατικό με την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα μίλησε στο «OPEN Ελλάδα» ο γείτονας στην περιοχή Φώτης Σταθόπουλος, ο οποίος βρισκόταν εκεί τη στιγμή της επίθεσης.

«Ήμουν μέσα στο μαγαζί με δύο τρία παιδιά που δουλεύαμε για να κάνουμε την ανακαίνιση επειδή ξεκινάμε δουλειά και ξαφνικά ακούμε ‘βοήθεια, βοήθεια’ και πεταγόμαστε έξω. Βλέπουμε μία γυναίκα που έχει βγει από τη διπλανή είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων. Μπήκε στο φαρμακείο, τρέξανε και άλλοι από τη γειτονιά. Μπαίνοντας στο φαρμακείο η κοπέλα παραμορφωμένη στο μισό πρόσωπο τουλάχιστον και με αίματα. Μπορεί να έχει χάσει και το μάτι της το ένα. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την καίγανε και έμεινε με τα εσώρουχά της», είπε μεταξύ άλλων.

πηγή:newpost.gr