Ο Άρης πάνοπλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Ανεβάζει ρυθμούς ο Άρης ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Superleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, με τους “κίτρινους” να αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης, ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μίκαελ Ένινγκ αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα, Τετάρτη (10/6), οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (14/06, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Superleague.

Η προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Μίχαελ Ένινγκ, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρού χώρου. Ο Γερμανός τεχνικός θα έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς ο Χαβιέ Ματίγια εξέτισε την τιμωρία του.

Αύριο, Πέμπτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

πηγή: newsit.gr