ΠΑΟΚ: Με τα μάτια στον Πέλκα

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα συνεχιστεί σήμερα (11/6) με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (11/6) θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα που χθες (10/6) ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας μέσος θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με τους πράσινους, ωστόσο ακόμη και να είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή (12/6) προπόνηση, δύσκολα θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πέλκας δεν ξεκίνησε και στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο έπαιξε ως αλλαγή για περίπου 20 λεπτά, παίρνοντας τη θέση του Μπίσεσβαρ.

Η αλήθεια είναι ότι στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος είχε αντιμετωπίσει κάποιες ενοχλήσεις που δεν τον άφησαν να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η ετοιμότητα του για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ θα κριθεί στις επόμενες δύο προπονήσεις που απομένουν για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr