Ο Λευτέρης Οικονόμου για άρθρο του Γ. Καμίνη

Αθήνα.- Απάντηση στην απροσδόκητη  επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γ. Καμίνη, έδωσε, με δήλωσή του, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου.  “Έκπληξη και αιφνιδιασμό  μου προξένησε”,  γράφει ο Υφυπουργός για τα όσα ισχυρίζεται σε άρθρο του ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και Συνήγορος του Πολίτη. Ο Υφυπουργός και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορεί τον βουλευτή και για μεροληψία και προκατάληψη σχετικά με θέματα εθνικής ασφάλειας.

Ειδικότερα, απαντώντας σε πρόσφατο άρθρο του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ., ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, υπογραμμίζει πως «κανένα ζήτημα ιδεολογικού ή επιχειρησιακού διχασμού δεν υφίσταται στην πολιτική ή φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τριγμούς, αλλά και κινδύνους για την αποτελεσματικότητα του έργου της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας».

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου απαντά στις αιτιάσεις του πρώην δημάρχου Αθηναίων σχετικά με τα ζητήματα που τέθηκαν στο άρθρο του κ. Καμίνη, τόσο για την μελέτη της κατασκευής των φυλακών στον Ασπρόπυργο, όσο και αναφορικά με την ασφάλεια υψηλών προσώπων, τονίζοντας πως οι απαντήσεις που δίνονται στον κοινοβουλευτικό έλεγχο από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι «σοβαρές, συγκροτημένες και πλήρεις».