Ατρόμητος-ΑΕΛ και Βόλος-Λαμία

Ο Ατρόμητος προηγείται της ΑΕΛ στον μεταξύ τους αγώνα για την 4η αγωνιστική των play out, με αυτογκόλ του Μπέρτου.

Ο παίκτης των Βυσσινί προσπάθησε να σταματήσει την αντεπίθεση του Ατρόμητου, αλλά δεν υπολόγισε καλά την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό  Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-0

Το χειρότερο μάτς

Ένα από τα χειρότερα ματς των πλέι άουτ, με τον Βόλο και τη Λαμία να παίρνουν από έναν βαθμό. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 31, ενώ από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας τους 32.

Κάκιστο θέαμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Βόλο κατά διαστήματα να είναι ανώτερος από τη Λαμία, χωρίς όμως να φτιάξει τις μεγάλες φάσεις στα καρέ του Θεοδωρόπουλου και χωρίς να καταφέρει να πετύχει το γκολ της νίκης. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα έγινε στο 12’, όταν ο Τσαούσης έκανε τη συρτή σέντρα, αλλά ο Μάντζης από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 30’ ο Βόλος απείλησε ξανά και πάλι με τον Μάντζη.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε διαγωνισμό λαθών, με τον τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατσικογιάννη να τις βρίσκει στο 0-0.

Bόλος (Σ. Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημοπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Τσαουσης, Μαξ, Τσκοκανης, Κυζιριδης (53′ Ζοάο), Μουνιθ, Γκουαροτσενα, Μαντζης.

Λαμία (Γ. Πετράκης): Θεοδωροπουλος, Σκόνδρας, Βυντρα, Αντετζο, Βαντερσον, Μπεχαρανο, Δημουτσος (45+2′ Νιασέ), Ρομανιτς, Βιγιαλμπα (70′ Αραβίδης), Σαλιακας, Σασί.