Στα επείγοντα ο ομογενής δημοτικός Σύμβουλος

Συνεχίζεται η περιπέτεια του δημοτικού συμβούλου της Αστόριας, Κώστα Κωνσταντινίδη, με τον κορωνοϊό. Ο ομογενής πολιτικός το βράδυ της Τετάρτης ένιωσε πόνο στο στήθος και είχε δυσκολία στην αναπνοή. Αμέσως πήγε στα Επείγοντα περιστατικά, στο Νοσοκομείο «Mount Sinai», στην Αστόρια.

«Δεν ξέρετε πόσο κουραστικό είναι αυτό, γιατί θέλω τόσο πολύ να επιστρέψω στην δουλειά μου. Αλλά κάποιες φορές δυσκολεύομαι να αναπνεύσω, ειδικά όταν ο καιρός γίνεται πιο ζεστός», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης στο «sunnyside post», ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ έγραψε: «Ηρθα και πάλι στο νοσοκομείο με επιπλοκές από τον Covid-19. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς μολύνθηκα από τον ιό στα τέλη Μαρτίου».

Μετά από πολλές ώρες, οι γιατροί τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του, όμως δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην ψήφιση του προϋπολογισμού του Κουίνς. «Αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2013 όπου εκλέγεται ο Κώστας Κωνσταντινίδης που δεν παρευρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και πέρασε τον προϋπολογισμό ύψους 88,1 δισ.», αναφέρει το «sunnyside post».

Ο ίδιος πάντως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην ψήφιση καθώς πήγε στα Επείγοντα.

Ο ομογενής δημοτικός σύμβουλος νοσηλεύτηκε τρεις φορές τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας του ιού καθώς νόσησε και αυτός και η σύζυγός του.

πηγή:ekirikas.com