Διαμελισμένος βρέθηκε «Έλον Μασκ της Νιγηρίας»

Τον φρικτό θάνατο του 33χρονου «Έλον Μασκ της Νιγηρίας», Φαχίμ Σαλέχ, ο οποίος βρέθηκε διαμελισμένος σε πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη ερευνούν οι Αρχές.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τον εντοπισμό του άνδρα στην πολυτελή κατοικία στο Lower East Side του Μανχάταν.

Ο 33χρονος διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης startup Gokada, o οποίος είναι γνωστός ως ο «Έλον Μασκ της Νιγηρίας» με έδρα τη Νιγηρία πιστεύεται ότι έπεσε θύμα ενός «επαγγελματία δολοφόνου».

Το σώμα του εκατομμυριούχου CEO βρέθηκε αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο δίπλα σε ένα ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο την ώρα που εντοπίστηκε το πτώμα ήταν ακόμα συνδεδεμένο στην πρίζα.

Σε σακούλες

Κάποια μέλη του σώματός του βρέθηκαν σε πλαστικές σακούλες μέσα στο διαμέρισμα.

Ο Φαχίμ Σαλέχ εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μπήκε στο ασανσέρ του κτηρίου.

Ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα –ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του- φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στο ασανσέρ μαζί του. Το ασανσέρ πήγε απευθείας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το CNNi, το οποίο επικαλείται αστυνομική πηγή, η επίθεση έγινε μέσα στο διαμέρισμα.

Το διαμελισμένο πτώμα του 33χρονου βρήκε η αδελφή του, όταν πήγε να τον αναζητήσει.

Ο Σαλέχ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις επιχειρήσεις από νεαρή ηλικία, ενώ ακόμη φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ, ιδρύοντας επικερδείς ιστοσελίδες, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε.

Έχοντας ιδρύσει αλλά και επενδύσει σε πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις μεταφορές σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές και η Κολομβία, η περιουσία του εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την αναζήτηση του δράστη αλλά και του κινήτρου της στυγερής δολοφονίας.

Πηγή: CNN

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/nea-yorki-diamelismenos-se-diamerisma-vrethike-o-elon-mask-tis-nigirias
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram