Στο 0-0 ΠΑΟΚ – Αρης

Ο Αρης μέσα στην Τούμπα κατάφερε να μείνει όρθιος (0-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ, που είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά έχασαν τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αρη πάλεψαν  και πήραν μια τιμητική ισοπαλία. Θετικό για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι «σφράγισε» τη δεύτερη θέση στα πλέι-οφ και την παρουσία του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Μόλις στο 3′ ο ΠΑΟΚ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μαουρίσιο έκανε την κεφαλιά, ο Κουέστα έδιωξε για να έρθει ο Μπίσεσβαρ από κοντά να «σημαδέψει» το δεξί δοκάρι της εστίας του Αρη. Στο 20’ ο Αρης φάνηκε απειλητικός όταν ο Μπαγκαλιάνης έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 34΄οι «μαυρόασπροι» έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά ο Τζόλης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κουέστα που απέκρουσε για να έρθει και να σουτάρει από τα 20 μέτρα ο Ελ Καντουρί και να διώξει πάνω στην γραμμή ο Ούγκο Σόουζα.

Στο 60’ μια κεφαλιά του Βαρέλα πέρασε λίγο άουτ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα Αρης πήγε να «παγώσει» την Τούμπα μ΄ένα καλοτραβηγμένο φάουλ του Ματίγια που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Πασχαλάκης.

Στο 95’ ο Βιεϊρίνια αποβλήθηκε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι (78΄ Στόχ), Ροντρίγκο (78’ Βιερίνια), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (71΄Εσίτι), Μπίσεσβαρ (71΄Ακπομ), Γιαννούλης, Τζόλης (64΄Λημνιός), Σφιντέρσκι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σόουζα, Ματίγια, Σάσα ,Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος (95’ Τσαγκαλίδης).

 

Φωτογραφία από το metrosport.gr