Οι αλλαγές στην Panhellenic Post Μέρος Β’

Συνεχίζοντας, και ολοκληρώνοντας, σήμερα, σε ένα δεύτερο Μέρος τη χθεσινή μας άποψη, με τίτλο “Οι αλλαγές στην Panhellenic Post” ,  θέλουμε να επισημάνουμε δύο-κυρίως- πράγματα: Το πρώτο, την άμεση αντίδραση αναγνωστών μας. Και το δεύτερο: Την ικανότητα και την αφοσίωση του Τεχνικού μας στην αποστολή  του site, που δεν είναι άλλη από την αμφίδρομη ενημέρωση των ομογενών μας, όπου κι αν βρίσκονται.

Στο πρώτο:  θα σημειώσουμε δύο μηνύματα που λάβαμε μέσω του FB και, μάλιστα, σε χρόνο – ρεκόρ από την ανάρτηση του άρθρου μας.  Το πρώτο από τον Γενικό Διευθυντή Ακαδημίας Εθελοντισμού “Help Hellas” Γιώργο Γαμπιεράκη. Μας γράφει: «Πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Οικουμενικό Ελληνισμό ! Συγχαρητήρια !!!».

Και το δεύτερο, από τον πρώην βουλευτή Σουηδίας και επίτιμο μέλος της ΠαΔΕΕ Σωτήρη Δελή:  «Πολύ καλές αλλαγές που καθιστούν πλέον την Panhellenic Post ως τον κύριο ”παίκτη” και άξιο εκπρόσωπο της Ομογένειας στην Ελλάδα! Εύγε!».

Δημόσιοι οι έπαινοι γι αυτό τους αναδημοσιεύουμε. ‘Όχι για να ικανοποιήσουμε το «εγώ» μας. Αλλά για να δώσουμε μία μικρή μόνο εντύπωση της απήχησης που έχει τούτη η ταπεινή ιστοσελίδα στην ομογένεια και τη γνώμη που οι αναγνώστες της έχουν σχηματίσει για την αποστολή της.

Στο δεύτερο: Θα αναφερθούμε σε δύο e mails που μας έστειλε ο Τεχνικός μας, Κώστας Βίλλιος. Ένας εργατικός, προικισμένος νέος τεχνικός που μέσα από την εταιρία του innoview.gr είναι ο «σύμμαχος στο Ιντερνέτ». Και έχει σημασία η λέξη «σύμμαχος». Διότι τα ασφυκτικά περιορισμένα οικονομικά μέσα που διατίθενται για το site δεν επιτρέπουν αμοιβές συνεργατών. Έτσι ο Κώστας πράττει πάντα το καλύτερο αισθανόμενος «σύμμαχος» και όχι συνεργάτης. Και τον ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως γι αυτό.

Διότι καλούς συνεργάτες βρίσκεις παντού και σχετικά εύκολα. «Συμμάχους», όμως, δύσκολα. Για παράδειγμα, η ίδέα να αθρογραφούμε πάνω στα αποτελέσματα του Κουίζ ήταν δική του. ‘Όταν είδε το άρθρο, μας έγραψε: «Μπράβο. Αυτό ήταν δική μου ιδέα και νομίζω ότι το αποδώσατε με το καλύτερο τρόπο!» Και όταν μιλήσαμε για τις αλλαγές, σχολίασε:  «Και οι νέες στήλες αλλά και η διαφοροποίηση της προβολής τόσο των θεμάτων της αρχικής σελίδας, όσο και των μέσα σελίδων, θεωρώ πραγματικά ότι έδωσε νέο αέρα στην εφημερίδα σας και στην ενημέρωση μια φρεσκάδα».

Αυτά τα λένε φίλοι συναγωνιστές και όχι απλοί συνεργάτες.

Και με την ευκαιρία, ευχαριστώ δημόσια και όλους τους (ελάχιστους) συνεργάτες  και φίλους της  Panhellenic Post που αφιλοκερδώς συμμετέχουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην προσπάθεια.