Ο Σα για Αθλέτικο Μαδρίτης;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνεται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Γιαν Όμπλακ, με τους Ζοζέ Σα και Ρομπέρτο να είναι δύο εκ των τριών υποψηφίων στη σχετική λίστα.

Όλα αυτά βέβαια και με την προϋπόθεση πως ο Όμπλακ δεν θα πάρει μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι καθώς τα σενάρια που ακούγονται για τη μετακίνηση του είναι αρκετά. Το ρεπορτάζ της “AS” αναφέρει πως ο Ζοζέ Σα έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τον Ολυμπιακό για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι βέβαιο αν του αρκεί ο ρόλος του εναλλακτικού τερματοφύλακα ενώ το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Από την άλλη ο Ρομπέρτο είναι δεμένος με την Γουέστ Χαμ για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγιες και είναι αναγκασμένος να βρει ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Ρομπέρτο ανήκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για πέντε χρόνια, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές.

Ο τρίτος υποψήφιος σε αυτή τη μικρή λίστα είναι ο Μάρκο Ντμίτροβιτς της Έιμπαρ, ο οποίος είχε γεμάτη χρονιά φέτος, με 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 10 clean sheets.