Στους έξι αυξήθηκαν οι νεκροί στην Εύβοια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τραγωδία στην Εύβοια μετά τις φονικές πλημμύρες, καθώς το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε ακόμη μια γυναίκα νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 35-40 ετών, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αμφιθέας. Πλέον, ο τραγικός απολογισμός φτάνει στους έξι νεκρούς. Νωρίτερα, είχα πέντε ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο ηλικιωμένοι, ένα βρέφος οκτώ μηνών και δύο ακόμη άνθρωποι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί είχαν ανασυρθεί νεκροί.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, αγνοείται η τύχη ενός ακόμη άνδρα στην περιοχή της Αμφιθέας, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών από το Μπούρτζι, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο ηλικιωμένοι στα Πολιτικά, εξαιτίας των έντονων φαινομένων. Πρόκειται για ένας 86χρονο και μια 85χρονη, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στις οικίες τους όπου βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, όπως επιβεβαίωσε στο in.gr ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ένα βρέφος οκτώ μηνών.

Δυστυχώς όσο περνούν οι ώρες, φαίνεται πως ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει και τέταρτος νεκρός στην περιοχή Μπούρτζι στο δήμο Χαλκιδέων, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Τα πυροσβεστικά συνεργεία συνεχίζουν μέχρι και αυτή την ώρα να απεγκλωβίζουν ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια, όπου σε πολλά σημεία το νερό έχει φτάσει πάνω από 1,5 μέτρα.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε