ΜΟΔΑ: Κιμονό

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κιμονό,  αποτελεί ένα κομμάτι που μπορείτε να  φορέσετε όλο το Καλοκαίρι και να απογειώσετε το στυλ σας. Σε πολλά μήκη, αέρινα υφάσματα και patterns,είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής για όλες τις ώρες της ημέρας, από boho μέχρι minimal. Συνδυάστε το με φλατ παπούτσια και ένα καπέλο και θα τραβήξετε τα βλέμματα.

Ανάλογα με το σωματότυπό  και το ύψος σας μπορείτε να βρειτε το ιδανικό κιμονό που θα σας ταιριάζει κάθε ώρα της ημέρας. Υπάρχουν κοντά κιμονό που να τελειώνουν λίγο πιο κάτω από τη μέση σας, μίντι κιμονό που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο αλλά και αεράτα μάξι κιμονό που αγγίζουν ακόμη και τον αστράγαλο σας. Για ένα πιο minimal και ήσυχο look επιλέξτε ένα μονόχρωμο κιμονό και φορέστε το πραγματικά με τα πάντα.

Ένα τζιν σορτσάκι και ένα T-shirt και είσαι έτοιμη. Τα κρόσσια είναι φυσικά μεγάλο trend στα κιμονό. Αν θελετε ένα πιο βραδινό look, επιλέξτε ένα μαύρο φλοράλ κιμονό και συνδύάστε  το με total black outfit. Τα φλοράλ φυσικά και είναι τάση φέτος και αυτό το κιμονό μας έχει ενθουσιάσει. Συνδυάστε το με ένα λευκό μπλουζάκι, τζιν και διακριτικά αξεσουάρ, για ένα outfit που άνετα μπορείτε να φορέσετε και στο γραφείο.

Φυσικά μην ξεχνάτε ότι το κιμονό είναι ιδανικό για να το φορέσετε πάνω από το μαγιό στην παραλία. Θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερή με ελάχιστη προσπάθεια!

Παίξτε με τις αποχρώσεις του κιμονό, συνδυάζοντάς τες με τα αξεσουάρ σας όπως για παράδειγμα το ζευγάρι των παπουτσιών σας ή της τσάντας σας, ακόμη και των κοσμημάτων σας.

Ελαφρύ κι αέρινο θα σας συντροφεύσει επάξια στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.