Η Panhellenic Post τιμητικά στην Γενική Συνέλευση ΣΑΕ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόσκληση που μας έγινε  εκ μέρους του Συντονιστή ΣΑΕ Ωκεανίας και Άπω Ανατολής κ. Γιώργου Αγγελόπουλου να λάβουμε μέρος, ως εκπρόσωποι της Panhellenic Post, στις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΑΕ,  που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ( Zoom Meeting)  την Κυριακή  30/8/20 και ώρα 6.30 μμ. (ώρα Σύδνεϋ).

«Θα είναι τιμή και χαρά μας» αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση του Συντονιστή ΣΑΕ Ωκεανίας,  «η συμμετοχή σας στην  Γενική Συνέλευση του Θεσμικού Οργάνου στην Περιφέρεια Ωκεανίας όπου  και θα συζητηθεί  μεταξύ άλλων θεμάτων  και το Σχέδιο Νόμου «Οργάνωση &  Λειτουργία  Υπουργείου Εξωτερικών » που έχει αναρτηθεί πρόσφατα για διαβούλευση και ειδικά τα άρθρα που αναφέρονται στη ΓΓΑΕ και την ανασυγκρότηση του ΣΑΕ».

Και συνεχίζοντας ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος τονίζει εγκωμιαστικά για την ταπεινότητά μας: «Μας συγκινούν πραγματικά οι τοποθετήσεις σας, η ενημέρωση  και ο συνεχής αγώνας του “The Panhellenic Post” σε καίρια Οργανωτικά και  μη ζητήματα της Ομογένειας , διατήρησης της γλώσσας, του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικότητας  μας  …και όχι μόνο».

Η αναγνώριση αυτή δεν συνιστά τιμή μόνο για το πρόσωπό μας.  Έρχεται, σε ανύποπτο χρόνο, να αναγνωρίσει μέσα από τα λόγια του Συντονιστή ΣΑΕ Αυστραλίας, το δημοσιογραφικό έργο που επιτελεί η Panhellenic Post, την απήχηση, αλλά και το κύρος που έχει αποκτήσει στον απόδημο ελληνισμό, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του οποίου έχει καταστεί την τελευταία δεκαετία (2010-2020).

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από τις εργασίες παλαιότερης Γενικής Συνέλευσης. Μπροστά δεξιά, ο Συντονιστής ΣΑΕ Ωκεανίας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.