Αξεσουάρ Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 Η εμφάνιση κάθε γυναίκας ολοκληρώνεται με τα κοσμήματα και γενικότερα τα αξεσουάρ. Είναι η λεγόμενη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά!

Ένα από τα κορυφαία trends στα κοσμήματα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι και τα μεγάλα βραχιόλια. Στολίζουν τον καρπό και φαίνονται ακόμη και με τα μακρυμάνικα ρούχα που θα φορεθούν την περίοδο αυτή.

Τα μεγάλα βραχιόλια έχουν κάνει δυναμικό comeback. Λόγω του μεγέθους του, καλό είναι να φοράτε ένα τη φορά. Όμως μία rock εμφάνιση επιτρέπει να φορέσετε και δύο μαζί. Αν δεν σας φαίνεται αρκετό και θέλετε να φορέσετε κι άλλα κοσμήματα, προτιμήστε ένα δαχτυλίδι στο αντίθετο χέρι, σκουλαρίκια ή ένα διακριτικό κολιέ.

Προσέξτε, όμως, μην το παρακάνετε, γιατί θα δείχνετε υπερφορτωμένη και καθόλου σικάτη.

 

Μην ξεχνάτε πως ένα τόσο έντονο κόσμημα σαν κι αυτό ταιριάζει εξαιρετικά με απλό ντύσιμο και το κάνει αμέσως ιδανικό για επίσημες περιστάσεις. Φυσικά, είναι ιδανικό κόσμημα για το φόρεμα που θα βάλετε. Εξίσου εύκολα φοριέται και το πρωί στο γραφείο, με απλό t-shirt ή με αέρινο πουκάμισο- θα σας δώσει τη σωστή δόση λάμψης.

 

Κυρίως φτιαγμένα από χοντρό μέταλλο με στρογγυλεμένες ή γωνιώδεις άκρες, τα βραχιόλια της σεζόν έχουν την ίδια τεχνοτροπία με τα chocker που θα φορεθούν επίσης πολύ.