ΠΑΟΚ : Να κάνει το πρώτο βήμα για τα «αστέρια»

Στο ολοκαίνουριο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ θα δώσει ο ΠΑΟΚ απόψε (22:00) την πρώτη μεγάλη «μάχη» απέναντι στη ρωσική ομάδα με στόχο το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ετοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση ο Δικέφαλος του βορρά, πάει με κεκτημένη ταχύτητα για να πάρει το χρυσοφόρο εισιτήριο μετά τις επιτυχίες που είχε στην Τούμπα απέναντι στην Μπεσίκτας και την Μπενφίκα.

Ξέρει ωστόσο πως δεν είναι εύκολο το έργο του απέναντι σε μία ομάδα προετοιμασμένη, καθώς έχει ήδη παίξει οκτώ παιχνίδια στο ρώσικο πρωτάθλημα και είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ρωσικού ποδοσφαίρου.

Η Κράσνονταρ έχοντας υπέρ της μία πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια με το 2-1 επί του Δικέφαλου στην ίδια πόλη αλλά σε άλλο γήπεδο, φιλοδοξεί να κάμψει το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει η Ελληνική ομάδα που έρχεται με υψηλές προσδοκίες για να πετύχει αυτό που ποτέ ως τώρα στην ιστορία της δεν το κατάφερε. Την πρόκριση στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και ο τεχνικός της ομάδας Άμπελ Φερέιρα ολοκλήρωσε τα σχέδια του για το αυριανό παιχνίδι.

Ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπεται να κάνει και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ την Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες.

Συνεπώς προβλέπεται πώς θα ξεκινήσουν Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο Γιαννούλης Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης.

Η Κράσνονταρ όπως έδειξε και στο προχθεσινό παιχνίδι της απέναντι στη Κίμκι που την συνέτριψε με 7-2 βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα κάλυψε το χαμένο έδαφος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναρριχώμενη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις μόλις βαθμούς πιο πίσω από τους πρωτοπόρους Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο 38χρονος Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν.