Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το διπλό έγκλημα

Σε έγκλημα πάθους φαίνεται ότι αποδίδουν οι αστυνομικοί την διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στην περιοχή Φλάμπουρο, με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν Έλληνα που αναγνωρίστηκε ως γνωστός επιχειρηματίας του Λουτρακίου, καθώς το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της.

Οι υποψίες έχουν στραφεί κατ’ αρχήν στον πρώην σύντροφο της 45χρονης, ο οποίος αναζητείται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε ως πρόσφατα ερωτική σχέση με την άτυχη 45χρονη η οποία εργαζόταν ως μασέζ στην περιοχή.

Ένα εφιαλτικό σκηνικό αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι της 45χρονης από την Ουκρανία που δεν έδινε σημεία ζωής, καθώς βρήκαν νεκρή τόσο την ίδια όσο και ένα ακόμη άτομο. Και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο γεμάτοι αίματα και όλα δείχνουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έχουν φτάσει άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξονυχιστικά, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το θρίλερ ξεκίνησε μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε ένα αυτοκίνητο στο Λουτράκι, λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η Ουκρανή ιδιοκτήτρια που κατοικεί μόνιμα στην περιοχή αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε, ενώ έξω από το σπίτι της και κάτω από την πόρτα έρεε αίμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πέντε πυροσβεστών που έσπευσαν με δύο οχήματα από την Περαχώρα και εθελοντών, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν στην δασική περιοχή. Τα αίτια της φωτιάς δεν εξακριβώθηκαν και ερευνώνται ακόμη. Πάντως, κατά τις έρευνες μέσα στο όχημα και στην γύρω περιοχή, δεν βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια ευκατάστατη 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, ενώ φέρεται να διατηρεί και ένα μικρό σπιτάκι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, στο διάστημα που την αναζητούσαν οι αρχές, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της. Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Όμως, δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι χωρίς εισαγγελική άδεια με αποτέλεσμα να περιμένουν άπρακτοι ώσπου να την εξασφαλίσουν από τον εισαγγελέα υπηρεσίας στην Κόρινθο.

Η Ουκρανή σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία, ενώ τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με έναν αλλοδαπό.